Samsung Galaxy S7 krijgt mogelijk een dubbele camera

Wouter Nijsen
12 september 2015, 10:57
1 min leestijd
Samsung Galaxy S7 krijgt mogelijk een dubbele camera

Hoewel de Samsung Galaxy S7 nog wel eventjes op zich laat wachten, verschijnt er langzaam meer informatie over het toestel. De smartphone zou nu worden voorzien van een dubbele camera.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S7 camera

Dat schrijft Sammobile op basis van een Koreaanse bron. Volgens de bron beschikt de Galaxy S7 standaard  over een dubbele camera. Echt nieuw is dit niet, omdat bijvoorbeeld de HTC One M8 ook al zo’n  dergelijke camera heeft. Die biedt echter amper meerwaarde, en schiet niet mooiere foto’s dan de camera’s van vergelijkbare toestellen.

samsung galaxy s6 edge review

Wellicht dat Samsung wél weet hoe een dubbele camera optimaal kan worden benut en het daarom in de Galaxy S7 wil implementeren. Verder geeft de bron aan dat de verwachte smartphone wordt voorzien van een  5,7 inch-scherm. Daarmee zou de S7 net zo groot worden als de onlangs verschenen  Galaxy S6 Edge+.

Meer over de Samsung Galaxy S7

Enkele dagen geleden onthulde Sammobile de codenaam van de Galaxy S7: Project Lucky. Lucky zou verwijzen naar het geluksgetal zeven en tevens het serienummer van de volgende Galaxy-toestellen. Ook werden enkele specificaties van de S7 genoemd. Zo zou de smartphone  beschikken over een nieuwe Exynos 8890-chip, maar wordt deze chip mogelijk in enkele landen vervangen door de Snapdragon 820.

Verder zou de Galaxy S7 foto`s schieten in  een maximale resolutie van 20 megapixels en micro-sd-kaartjes ondersteunen. Wanneer de smartphone precies wordt aangekondigd is nog onbekend, maar dat lijkt nog wel even te duren. Wel is het aannemelijk dat hij standaard op Android 6.0 Marshmallow zal draaien.

Lees het laatste nieuws over de Galaxy S7

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu