Video: zo zien Fallout en Doom eruit op een smartwatch

smartwatch gamesDe 16-jarige ontwikkelaar Corbin Davenport lijkt er een sport van te maken om de meest bizarre software werkend te krijgen op een smartwatch met Android Wear. Eerder liet hij al zien dat Windows 95 en ook de game Minecraft nog net draaien op het platform voor wearables.

In een nieuwe video toont Davenport dat smartwatches ook de mogelijkheid hebben om de klassieke shooter Doom en de rpg Fallout 1 te draaien, al is laatstgenoemde game door de lage framerate eigenlijk niet echt speelbaar. Toch is het interessant om te zien welke mogelijkheden van Android Wear en de apparaten waarop het besturingssysteem draait, allemaal bieden. Je kunt met smartwatches tegenwoordig al over het web browsen, mails en tweets verzenden, je smartphonecamera bedienen en je agenda beheren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de smartwatch games in actie

In de video’s hieronder kun je de smartwatch games Fallout en Doom in actie zien. Op het YouTube-kanaal van de jonge ontwikkelaar vind je ook beelden van de spellen Minecraft en Doom op de Samsung Gear Live.

http://youtu.be/QGghVdalrV8

Het laatste nieuws over Android Wear

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.