‘Sony houdt geen persconferentie tijdens MWC’

Gijs Ettes
9 februari 2015, 17:21
1 min leestijd
‘Sony houdt geen persconferentie tijdens MWC’

Sony zal dit jaar geen persconferentie houden tijdens elektronicabeurs MWC. Ook zal er – in tegenstelling tot voorgaande jaren – geen livestream te volgen zijn. Dat meldt Xperia Blog op basis van anonieme bronnen.

Lees verder na de advertentie.

Geen Sony persconferentie tijdens MWC

Hoewel er geen Sony persconferentie gehouden zal worden, is het straks wel mogelijk om op de stand van de fabrikant kennis te maken met nieuwe producten. Of Sony nieuwe smartphones of tablets onthult tijdens MWC is onduidelijk. Uit eerdere geruchten zou blijken dat de Xperia Z4, het vlaggenschip van Sony voor 2015, pas in de zomer wordt onthuld. De mobiele tak van Sony heeft al tijden  last van concurrentie en brengt dit jaar daarom minder toestellen uit.

Opvallend genoeg  verkocht Sony in het laatste kwartaal van 2014 maar liefst 11,9 miljoen smartphones, aanzienlijk meer dan in de kwartalen ervoor. Een flinke opsteker die er mogelijk voor zorgt dat de ontslagronde die het bedrijf plande, lager uitvalt. Eerder gingen geruchten dat Sony zijn mobiele tak zou willen verkopen, maar dat lijkt voorlopig nog niet te gebeuren.  Ceo Kaz Hirai vindt de smartphone nog steeds een belangrijk Sony-product, al geeft hij aan “voorzichtig“ te zijn met keuzes over de smartphonedivisie en hoe deze wordt bestuurd.

Het laatste nieuws over Sony

Bron: Xperia Blog
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu