T-Mobile HotSpot Login: automatisch inloggen op T-Mobile HotSpots

Tmobile_HotSpotVoor klanten met een iPlan, web’n’walk, web’n’walk plus, Internet of Internet Plus voordeelbundel of laptop mobiel breedband internet abonnement biedt T-Mobile gratis gebruik van hun Wi-Fi HotSpots in Nederland aan. Wanneer je echter weinig gebruik maakt van deze service is de kans groot dat je je gebruikersnaam en wachtwoord niet kunt onthouden en dus elke keer deze gegevens opnieuw moet aanvragen. T-Mobile heeft vandaag een nieuwe app voor Android aangekondigd die dit probleem oplost. Een HotSpot-finder voor de iPhone komt later beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Met de T-Mobile HotSpot Login-app hoef je je niet langer druk te maken om inloggegevens, aangezien je automatisch wordt aangemeld wanneer er een T-Mobile HotSpot in de buurt is. De app wijst je bovendien de weg naar beschikbare HotSpot-locaties in Nederland en andere Europese landen. Je kunt hierbij zoeken in de buurt van je huidige locatie of op een specifiek adres. Heb je een HotSpot gevonden dan toont de T-Mobile HotSpot-app je de snelste route naar de HotSpot.

De T-Mobile HotSpot Login-app is gratis te downloaden in de Android Market. Zoals gezegd is het gebruik van T-Mobile HotSpots binnen Nederland gratis voor klanten met een iPlan, web’n’walk, web’n’walk plus, Internet of Internet Plus voordeelbundel of laptop mobiel breedband internet abonnement. Voor gebruik van de HotSpots in het buitenland worden wel kosten in rekening gebracht.

Via: T-Mobile-blog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.