De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Tonino Lamborghini Antares: luxueuze Android-smartphone van 3000 euro

Redactie
27 november 2013, 8:30
1 min leestijd
Tonino Lamborghini Antares: luxueuze Android-smartphone van 3000 euro
Tonino Lamborghini Antares

Tonino Lamborghini, het dochterbedrijf van het originele Lamborghini-automerk, komt met een high-end Android-smartphone die is gemaakt van roestvrij staal en leer. Maar dat is niet het meest bijzondere aspect van het toestel. Nee: dat is het prijskaartje van 3000 euro. Want de Tonino Lamborghini Antares is “tech-luxe”, aldus het accessoirebedrijf Tonino Lamborghini.

De Tonino Lamborghini Antares is gericht op “mannen en vrouwen met een hoog inkomen”, en op degenen die vinden dat de smartphone zowel qua uiterlijk als prestaties de “hoogste kwaliteit” moet bieden.

Lees verder na de advertentie.

Tonino Lamborghini Antares specs

antares2

De Antares heeft een 4,3 inch hd-scherm, 1,5GHz quadcore-processor, 13 en 5 megapixel-camera en 32GB opslagruimte dat met een micro-sd-kaart kan worden uitgebreid. Het toestel draait op Android 4.2 (Jelly Bean) en het is nog niet bekend of er een update naar Android 4.4 beschikbaar wordt gesteld. Ook zijn er twee speakers en een ingebouwde Yamaha-versterker aanwezig.

“Onze nieuwe smartphone combineert Italiaans design en de premium bouwkwaliteit met de hoogste prestaties die onze consumenten bij hun belangrijkste lifestyle-accessoire verwachten”, aldus de CEO van Tonino Lamborghini.

Rusland en China zijn de eerste landen waar de Tonino Lamborghini Antares wordt verkocht, hierna volgen de Verenigde Staten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu