De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Update voor Galaxy Nexus moet verbindingsproblemen verhelpen

Redactie
22 april 2012, 13:00
1 min leestijd
Eerste foto's witte Galaxy Nexus

Google heeft een update uitgebracht voor de Galaxy Nexus. Het gaat om en kleine update, die gerapporteerde verbindingsproblemen moet voorkomen. Om de update te installeren moet je al de update naar Android 4.0.4 hebben geïnstalleerd. Google heeft zelf niet aangegeven welke nieuwe functionaliteit de kleine tussentijdse update bevat, maar het lijkt voor de hand te liggen dat het om de verbindingsproblemen gaat. Gebruikers die de update geïnstalleerd hebben, melden dat hun problemen zijn opgelost. De update komt over-the-air binnen en wordt gefaseerd beschikbaar gesteld.

Daardoor kan het voorkomen dat voor jouw Galaxy Nexus de update nog niet meteen beschikbaar is. Eventueel kun je de update handmatig installeren via een zip-bestand. Gebruikers klaagden bij de Galaxy Nexus over wegvallende verbindingen als ze gebruik maakten van een mobiel netwerk. De Galaxy Nexus is het meest recente toestel dat in nauwe samenspraak met Google is geproduceerd en dat de mogelijkheden van Android laat zien. Samsung is de fabrikant van het toestel. Met de Nexus-toestellen krijg je als eerste de mogelijkheid om nieuwe firmwareversies te installeren. Zo kreeg de Galaxy Nexus ook vroegtijdig de update naar Ice Cream Sandwich, om precies te zijn Android 4.0.4.

Lees verder na de advertentie.

Naar verwachting zal het volgende Nexus-toestel tijdens Google I/O worden gepresenteerd. Dit vindt plaats van 27 tot en met 29 juni in San Francisco. Tickets voor het evenement zijn helaas niet meer te koop; ze waren binnen een paar uur uitverkocht, ondanks de verhoogde prijs.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy Nexus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu