De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: Hyves Mobile biedt Android-telefoons aan, eerste foto dual core-telefoon lekt uit

Redactie
25 oktober 2010, 8:20
2 min leestijd
Wake-up Call: Hyves Mobile biedt Android-telefoons aan, eerste foto dual core-telefoon lekt uit
wake-up-call

Hyves Mobile gaat Android-telefoons aanbieden, eerste foto van dual core-telefoon LG lekt uit, Documents To Go 3.0 in de Market en HTC Knight: een nieuw Amerikaans Android-toestel. Het is vandaag maandag 25 oktober 2010, de tijd is 8:20 uur, het wordt vandaag een lichtbewolkte herfstdag met een maximumtemperatuur van 11 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Hyves Mobile gaat Android-telefoons aanbieden

Hyves gaat mobiele telefonie en mobiel internet aanbieden. Hyves-klanten kunnen gratis naar elkaar bellen en sms’en. De sociale netwerksite biedt verschillende bundels aan in combinatie met Android-telefoons. De goedkoopste bundel kost 8,75 euro per maand (incl. onbeperkt internet) en je kunt dan 50 minuten bellen. Hyves Mobile maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Zorgt Hyves Mobile voor een opleving van dit Nederlandse sociale netwerk, dat de bezoekersaantallen de laatste maanden flink zag teruglopen en steeds meer concurrentie krijgt van andere netwerken als Twitter en Facebook?

Eerste foto van dual core-telefoon LG lekt uit

Op Engadget is de eerste foto van een dual core-telefoon van LG uitgelekt. Er vallen enkele dingen op, zoals het spiegelende display, een camera aan de voorkant voor videobellen en de mogelijkheid om HD-video’s (720p of 1080p) op te nemen. Engadget meldt nog niet wanneer deze telefoon in de winkel ligt, maar wij verwachten dat het toestel pas in 2011 in de winkelschappen te vinden is.

nieuwe-lg

Documents To Go 3.0 in de Market

documents-to-go

Documents To Go 2.0 was al een prachtige applicatie, maar de nieuwste versie is nog beter. Met deze applicatie kun je bestanden openen en bewerken op je telefoon. De nieuwste versie ondersteunt Office 2010 bestanden, live folders (recent gebruikte bestanden) en een verbeterde ondersteunen voor PDF-bestanden. Nadeel: er hangt een fors prijskaartje van tien euro aan de app. Toch is dit – gezien de functionaliteit – zeker de moeite waard!

Downloaden via Android-browser: Documents To Go (gratis / volledige versie: 10 euro)

HTC Knight: nieuw Amerikaans Android-toestel?

htc-knight

Is de HTC Knight een nieuw Amerikaans Android-toestel? Ja, het lijkt er wel op. Verder is er weinig bekend, behalve dan de foto aan de rechterkant. Het is mogelijk dat de telefoon een fysiek QWERTY-toetsenbord heeft. Wat opvalt aan het design zijn vier ronde aanraakgevoelige knoppen aan de onderkant. Laat maar komen!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu