Pre-orders voor waterbestendige Xperia M2 Aqua gestart

Xperia M2 AquaDe Xperia M2 Aqua is pas vanaf deze herfst beschikbaar, maar je kunt de stof- en waterbestendige smartphone nu al reserveren. De Aqua wisselt voor 249 euro van eigenaar en heeft daarmee dezelfde adviesprijs als de Xperia M2, die niet bestand is tegen water. De normale M2 is inmiddels wel al voor minder dan 200 euro verkrijgbaar en biedt voor die prijs best behoorlijke prestaties. Meer daarover lees je in onze uitgebreide Xperia M2 review.

Wil je de Xperia M2 Aqua reserveren, houd er dan rekening mee dat je enkel een meerprijs betaalt voor de IP68-certificering. De Aqua overleeft het maximaal een half uur onder water, maar is wat specificaties betreft exact hetzelfde. Zo meet het scherm 4,8 inch en heeft het een resolutie van 960 bij 540 pixels. Onderhuids is een 1,2GHz-quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan uitbreidbare opslag te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Sony Xperia M2 Aqua reserveren

Via onderstaande aanbieders kun je de Xperia M2 Aqua reserveren. De waterbestendige smartphone haal je gratis in huis in combinatie met een tweejarig Tele2-abonnement. Voor 20 euro per maand krijg je een databundel van 500MB en een belbundel met 200 minuten.

Sony Xperia M2 Aqua
Welke Sony Xperia M2 Aqua wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia M2 Aqua aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over Sony

Hieronder lees je het laatste nieuws over Sony. Op zoek naar een ander Sony-model? Kijk dan in het overzicht van Sony Android smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.