Pre-orders voor waterbestendige Xperia M2 Aqua gestart

Gijs Ettes
20 augustus 2014, 12:06
1 min leestijd
Pre-orders voor waterbestendige Xperia M2 Aqua gestart
Xperia M2 Aqua

De Xperia M2 Aqua is pas vanaf deze herfst beschikbaar, maar je kunt de stof- en waterbestendige smartphone nu al reserveren. De Aqua wisselt voor 249 euro van eigenaar en heeft daarmee dezelfde adviesprijs als de Xperia M2, die niet bestand is tegen water. De normale M2 is inmiddels wel al voor minder dan 200 euro verkrijgbaar en biedt voor die prijs best behoorlijke prestaties. Meer daarover lees je in onze uitgebreide Xperia M2 review.

Wil je de Xperia M2 Aqua reserveren, houd er dan rekening mee dat je enkel een meerprijs betaalt voor de IP68-certificering. De Aqua overleeft het maximaal een half uur onder water, maar is wat specificaties betreft exact hetzelfde. Zo meet het scherm 4,8 inch en heeft het een resolutie van 960 bij 540 pixels. Onderhuids is een 1,2GHz-quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan uitbreidbare opslag te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Sony Xperia M2 Aqua reserveren

Via onderstaande aanbieders kun je de Xperia M2 Aqua reserveren. De waterbestendige smartphone haal je gratis in huis in combinatie met een tweejarig Tele2-abonnement. Voor 20 euro per maand krijg je een databundel van 500MB en een belbundel met 200 minuten.

Sony Xperia M2 Aqua

Sony Xperia M2 Aqua prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony Xperia M2 Aqua prijzen. Bekijk alle Sony smartphones.

Alle Sony smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over Sony

Hieronder lees je het laatste nieuws over Sony. Op zoek naar een ander Sony-model? Kijk dan in het overzicht van Sony Android smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia M2 Aqua
Sony Xperia M2 Aqua

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu