Xperia M2 AquaSony introduceert dinsdag de Xperia M2 Aqua, de waterdichte variant van de aantrekkelijk geprijsde Xperia M2. De smartphone is voorzien van een 4,8 inch-scherm met een resolutie van 60 bij 540 pixels, Snapdragon 400 met een 1,2GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en een 8 megapixel-camera. Het toestel ondersteunt 4G-verbindingen en nfc en komt beschikbaar in de kleuren wit en zwart.

Verder beschikt het toestel over een 2300 mAh-accu en is het mogelijk om de Battery Stamina-modus in te schakelen voor een langere accuduur.

Xperia M2 Aqua

xperiam2-aqua“De Xperia M2 Aqua vormt een unieke smartphone binnen ons productportfolio nu wij wederom een van onze eigen technologieën naar een nieuwe categorie smartphones brengen”, aldus Gelise Bouma, Marketing Manager Benelux bij Sony Mobile.

“Wij hebben geluisterd naar de feedback van de consument en leggen de lat nu iets hoger door onze expertise binnen waterdichtheid nu voor de eerste keer naar de midrange-smartphone te brengen met de Xperia M2 Aqua.”

Xperia M2 Aqua release

De Xperia M2 Aqua is vanaf de herfst van dit jaar exclusief verkrijgbaar bij Vodafone voor een adviesprijs van 249 euro. Wil je niet wachten? Je kunt ook de Xperia M2 kopen – die is per direct verkrijgbaar. De beste aanbiedingen hebben we voor jou op een rijtje gezet.

Lees het laatste Sony-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.