De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Zeer dunne opvolger LG Optimus 3D Speed in de maak

Redactie
6 september 2011, 12:26
1 min leestijd
Zeer dunne opvolger LG Optimus 3D Speed in de maak

LG is druk bezig met de volgende versie van de Optimus 3D Speed. In een interview met Pocket-Lint vertelt een van de ontwikkelaars van de 3D-telefoon dat een dunnere en snellere versie voor 2012 gepland staat. Volgens Henry Now ziet de huidige Optimus 3D-telefoon er niet al te aantrekkelijk uit in vergelijking met andere smartphones en moet dat gaan veranderen.

Ontwikkelaar Dr Henry Noh geeft in het interview toe dat de huidige LG Optimus 3D Speed niet de dunste en de meeste sexy telefoon op de markt is. In vergelijking met toptelefoons van de concurrentie komt de Optimus 3D Speed nogal dik over. De volgende versie zou niet dikker moeten zijn dan 7 mm, aangezien het de norm wordt dat de volgende generatie telefoons die uitkomt allemaal rond de 6 mm dikte zullen zitten.

Lees verder na de advertentie.

Het 3D-gedeelte maakt dat de nieuwe 3D-telefoon een millimeter dikker zal zijn, maar volgens Noh zal negentig procent van de mensen dat niet uitmaken. LG heeft er vertrouwen in dat het 3D-gedeelte juist voor velen het verschil zou maken om voor de LG Optimus 3D 2 te kiezen. Uiteindelijk zouden 3D-telefoons even dik moeten zijn als normale 2D-telefoons, maar het lijkt nog eventjes te duren voordat de relatief nieuwe 3D-technologie is geoptimaliseerd en de benodigde componenten in grootte af zullen nemen.

Bron: Pocket-Lint

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu