OnePlus 12

Let op: de OnePlus 12 is nog niet officieel gepresenteerd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op betrouwbare geruchten en wordt zonodig bijgewerkt.

De OnePlus 12 is een high-end smartphone met een fraai oled-scherm en een grote accu. Op deze pagina vertellen we je meer over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 12: dit moet je weten

Met de OnePlus 12 haal je een echt high-end toestel in huis. Hij heeft, net als de OnePlus 11, een 6,7 inch-oled-scherm met een hoge resolutie en een verversingssnelheid van 120Hz. Daardoor ziet alles wat je doet er erg soepel uit. Het betreft een zogenaamd LTPO-display, dat deze snelheid aanpast aan wat je doet. Als je bijvoorbeeld een e-mail tikt, verversen de pixels minder vaak. Zo spaar je de batterij.

Kloppend hart van deze smartphone is een Snapdragon 8 Gen 3-chip, een uiterst krachtige processor waarmee je met gemak de zwaarste games speelt. OnePlus stopt maximaal 16GB RAM bij deze chip en 512GB opslagruimte voor al je bestanden.

OnePlus 12 renders gelekt

Verbeterde camera’s, enorme accu

De OnePlus 12 heeft drie nieuwe camera’s op de achterkant. De hoofdcamera behoudt zijn resolutie van 50 megapixel, maar daar zit wel een grotere sensor achter voor gedetailleerdere foto’s. De groothoeklens, waarmee je wijdere plaatjes schiet, heeft een resolutie van 50 megapixel. Als kers op de taart stopt OnePlus een nieuwe, periscopisch telelens in de smartphone. Deze 64 megapixel-camera haalt het beeld 3 keer dichterbij.

Opvallend is de accu van de OnePlus 12, die met 5400 mAh een erg hoge capaciteit heeft. Je laadt hem op met maximaal 100 Watt, waardoor hij ook in mum van tijd weer vol zit.

OnePlus 12 renders gelekt

Release en prijs

OnePlus brengt dit toestel waarschijnlijk in december 2023 uit in thuisland China. In het eerste kwartaal van 2024 maakt hij de oversteek naar Europa. Wat de smartphone gaat kosten is nog niet bekend. Ter vergelijking: de OnePlus 11 had een adviesprijs van 829 euro. Inmiddels haal je hem voor € 719,- in huis. We hopen natuurlijk dat de OnePlus niet (veel) duurder wordt.

Het toestel draait uit de doos op Android 14 met daaroverheen de eigen OxygenOS-schil van OnePlus. Je mag vier grote upgrades verwachten, waardoor je over een paar jaar met Android 18 rondloopt. Daarnaast brengt OnePlus vijf jaar lang beveiligingspatches uit die de smartphone veilig houden.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews OnePlus 12

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu