De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

OnePlus 11

Let op: OnePlus heeft het toestel nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten en vermoedens. Uiteraard wordt deze pagina regelmatig bijgewerkt, zodat je hier altijd de laatste info vindt.

Er gaan nogal wat geruchten de ronde over het aankomende vlaggenschip van OnePlus. Het bedrijf zou hun toptoestel toch OnePlus 11 gaan noemen en geen OnePlus 11 Pro, zoals eerder gedacht. Apart te noemen, want het 2022-vlaggenschip heet nog OnePlus 10 Pro en een normale OnePlus 10 bestaat juist weer niet.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 11: dit zijn alle geruchten op een rij

We gaan uit van een scherm van 6,67 inch met een amoled-paneel. Dat geeft kleuren erg goed weer en heeft een hoog contrast. Volgens geruchten gaat het om een scherm met een hoge 2K-resolutie en een ververssnelheid van maximaal 120Hz. Tot slot wordt er gesproken over een display met afgeronde schermranden.

OnePlus 11 Pro

Het toestel wordt uitgerust met de nog onaangekondigde Snapdragon 8 Gen 2-chip van fabrikant Qualcomm. Tevens gaan we uit van een ruime hoeveelheid werk- en opslaggeheugen, waarbij het topmodel waarschijnlijk beschikt over 16GB RAM en 256GB opslag.

Qua accucapaciteit gaan we uit van zo’n 5000 mAh en opladen zou kunnen met maximaal 100 Watt. Daardoor is de batterij binnen een kwartier weer volledig vol. Draadloos opladen lijkt ook van de partij, maar details zijn nog onbekend.

De primaire camera krijgt waarschijnlijk een resolutie van 50 megapixel en ook een groothoeklens van 48 megapixel zou aan boord zijn. We verwachten ook een telelens om wat optische zoom te kunnen gebruiken. Voor selfies en videogesprekken gebruik je de 32 megapixel-frontcamera.

OnePlus 11 Pro

Android 13 en eigen OxygenOS

Het toestel komt op de markt met Android 13 en daar overheen ligt de OxygenOS-schil. Die lijkt helaas steeds meer op ColorOS van fabrikant Oppo. De fabrikanten werken namelijk samen aan ontwikkelingen op het gebied van hardware en software.

Wat het toestel precies moet gaan kosten is nog de vraag. De 10 Pro was beschikbaar vanaf 899 euro voor het 8/128GB-model, de 12/256GB-variant kostte 999 euro.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews OnePlus 11

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu