De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy M20 Power

Dit moet je weten over de Samsung Galaxy M20 Power

De naam verklapt het al een beetje. De Samsung Galaxy M20 Power moet het hebben van zijn accu. Zo’n enorme batterij met een capaciteit van 5000mAh vind je niet veel in smartphones. Daardoor kun je dit toestel moeiteloos een paar dagen gebruiken, zonder tussentijds op te laden. Deze Samsung kan met zijn accu wedijveren met de Motorola G7 Power, die net zo’n krachtige batterij heeft.

Het voordelige toestel is een stuk beter uitgerust en completer dan eerdere budgettoestellen van Samsung, zoals de Samsung Galaxy J4 Plus of de Galaxy J6 Plus. Een nadeel aan deze Galaxy M20 is wel dat hij wordt uitgebracht met verouderde software.

Pluspunten Galaxy M20 Power

  • 5000mAh accu betekent dagen gebruik zonder opladen
  • Fastcharger zorgt snel voor volle accu
  • Mooi groot beeldscherm met goede resolutie

Minpunten Galaxy M20 Power

  • Wordt geleverd met Android 8.1 (Oreo)
Samsung Galaxy M20 Power

Meerdere dagen op één acculading

De Samsung Galaxy M20 Power is in de eerste plaats uitermate geschikt voor mensen die vaak kampen met een lege accu. Door de enorme capaciteit van de batterij kunnen batterypacks en opladers thuis blijven. Met een capaciteit van 5000 mAh heeft deze Galaxy M20 Power op dat vlak in ieder geval een streepje voor op de concurrentie. Veel moderne smartphones blijven immer hangen rond de 3500 mAh.

Samsung claimt dat je dankzij de grote accu ruim 28 uur video’s kunt bekijken voor hij leeg is. En als de batterij eenmaal leeg is, dan is dat probleem snel verholpen. Het toestel wordt namelijk geleverd met een 15 Watt USB-C fastcharger. Tien minuten opladen is voldoende om weer drie uur video af te spelen. Het toestel is in 145 minuten volledig opgeladen.

Complete budgetsmartphone

Los van de grote batterij is de Samsung Galaxy M20 Power een complete smartphone. Vooral het 6,3 inch-scherm valt daarbij op. Het heeft met 2340 bij 1080 pixels een hoge resolutie en het bestrijkt bijna de volledige voorkant van het toestel. Samsung noemt het scherm een ‘FHD+ Infinity V Display’. De V staat daarbij voor de vorm van de inkeping waar de camera in verwerkt zet. Voor het eerst maakt Samsung gebruik van een v-vormige notch.

Verder is deze Samsung voorzien van een krachtige Exynos 7904 octa-core chipset. Afhankelijk van welk model je kiest heeft hij 3 of 4GB aan werkgeheugen en 32 of 64GB aan opslaggeheugen. Verder is het toestel voorzien van een vingerafdrukscanner op de rug van het toestel. Daar zit ook de dubbele cameramodule. Die bestaat uit een 13 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel camera met groothoeklens.

De Samsung Galaxy M20 Power is daarmee een stuk beter uitgerust dan eerdere budgetsmartphones van Samsung, zoals de Galaxy J6 Plus. Wie iets meer wil besteden, kan terecht bij de A-serie van dezelfde fabrikant. De Galaxy A50 heeft bijvoorbeeld een betere camera, maar niet zo’n grote accu. Dat heeft de Motorola G7 Power wel, maar die moet het stellen met een minder scherp beeldscherm.

Samsung Galaxy M20 Power

Geleverd met oude versie van Android

Nadeel van de Samsung Galaxy M20 Power is wel dat het wordt uitgebracht met een verouderde versie van Android. Waar concurrerende toestellen allemaal al draaien op Android 9.0 (Pie), wordt deze uitgebracht met Android 8.1 (Oreo). Een update laat nog tot het eind van de zomer van 2019 op zich wachten, aldus Samsung.

Deze smartphone koop je als…je een compleet toestel zoekt met goed beeldscherm, dat je niet al te vaak op hoeft te laden

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy M20 Power

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu