Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus

1/1

Let op: Samsung heeft de Galaxy Tab S9 FE Plus nog niet officieel gepresenteerd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten en wordt zonodig bijgewerkt.

De Samsung Galaxy Tab S9 FE is een tablet met een groot scherm en een redelijk vlotte chip. Op deze pagina vertellen we je alles over het apparaat.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus: dit moet je weten

De Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus is een goedkopere versie van de Galaxy Tab S9 Plus. Het scherm is met 12,4 inch net zo groot, maar het gaat in dit geval om een lcd-display in plaats van oled. Daardoor is het contrast minder goed en ogen kleuren minder mooi. Toch kun je prima met het scherm uit de voeten zolang je hem niet direct met zijn duurdere broertje vergelijkt.

De motor van deze tablet is een Exynos 1380-processor, die ook in de Galaxy A54 zit. Dat is een midrange processor die je soepel door simpele spelletjes loodst en zeer geschikt is voor browsen en streamen. Als je graag zware games speelt kun je echter beter voor een duurdere tablet kiezen. Er zijn twee varianten: eentje met 8GB RAM en 128GB opslag en een andere met 12GB RAM en 256GB opslag.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE

Komt met S Pen

Samsung levert gratis een S Pen bij de Tab S9 FE Plus. Daarmee maak je (aan)tekeningen op het scherm. Je laadt het pennetje op via een magnetische strip aan de achterzijde.

Een adapter zit helaas niet in de doos, dus die moet je zelf verzorgen. Je laadt de tablet op met maximaal 45 Watt. Bij gemiddeld gebruik gaat de S9 FE Plus de hele dag mee, maar als je gamet loopt hij natuurlijk sneller leeg.

Software en prijzen

De Tab S9 FE Plus draait op Android 13 met daaroverheen de One UI-schil van Samsung zelf. Je krijgt vier grote Android-upgrades, waardoor je uiteindelijk Android 17 mag verwachten. Ook brengt Samsung vijf jaar lang regelmatig beveiligingspatches uit, zodat je niet bang hoeft te zijn voor hackers.

De directe voorganger van deze tablet, de Galaxy S7 FE, had een adviesprijs van 649 euro. We gaan ervan uit dat zijn opvolger ongeveer net zo duur zal zijn. Je kiest uit de kleuren mint, lavender, grijs en zilver. Samsung presenteert de Tab S9 FE Plus in de herfst van 2023.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu