Wiko View

1/2

Wiko View: goedkoop maar groots

Het is misschien wel dé trend voor smartphones van het moment: voorkantvullende schermen. Steeds meer smartphones beschikken over een groot scherm met minimale randen. Hoewel we het vooral zien bij duurdere toestellen als de Samsung Galaxy Note 8, bewijst Wiko dat het ook voor een lagere prijs kan. De Wiko View heeft een prachtig 5,7 inch-scherm dat zowat de hele voorkant inneemt, maar toch handzaam is.

Deze Wiko View moet het echter niet alleen van zijn design hebben. Misschien nog wel het meest aantrekkelijke is de prijs, die onder de 200 euro ligt. Waar je voor andere vlaggenschepen al gauw de hoofdprijs betaalt, zit je met de View voor een dubbeltje op de eerste rang. Je kunt ook kiezen voor de View XL of View Prime, die krachtigere hardware bieden voor een iets hogere adviesprijs.

Wiko View

Lees verder na de advertentie.

De Wiko View in vogelvlucht

Hoewel Wiko vooral het scherm in de spotlights zet, heeft de View ook een hele prima camera in huis. Achterop zit een 13 megapixel-camera, voorop zelfs een nog betere camera voor selfies. Qua hardware ontstijgt deze Wiko de meeste andere smartphones in zij prijsklasse ruimschoots.

  • 5,7 inch lcd-scherm met minimale randen, resolutie van 1440 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop, 16 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 7.1 (Nougat) met minimale aanpassingen van Wiko
  • Krachtige quadcore-chipset, 3GB werkgeheugen
  • 16 of 32GB ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Voorzien van vingerafdrukscanner achterop
  • Adviesprijs van 179 euro (16GB) of 199 euro (32GB)

Meer over de Wiko View

Misschien heb je nog nooit van Wiko gehoord. Deze Franse fabrikant maakt echter al geruime tijd goede én goedkope smartphones. De View laat zien hoe ver het bedrijf is gekomen. Het toestel biedt niet alleen uitmuntende specs, maar valt ook op qua design. Zo’n voorkantvullend scherm verwacht je normaal alleen op dure smartphones maar de View laat zien dat het ook voor (veel) minder kan.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko View

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu