De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wileyfox Swift 2

Wileyfox Swift 2: budgettoestel met flink verbeterde specs

Wileyfox wist in 2015 hoge ogen te gooien met de Wileyfox Swift, en daarom is het niet zo gek dat de Britse fabrikant met een opvolger komt. De Wileyfox Swift 2 is het nieuwste budgettoestel, dat beschikt over verbeterde specs, een nieuw design en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Ook nieuw is dat de Swift 2 snel oplaadt.

Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 430-chip met een octacore-processor, 2GB aan RAM en 16GB aan opslagruimte. Dat laatste kan middels een micro-sd-geheugenkaartje worden uitgebreid tot maximaal 64GB. Het scherm heeft een grootte van 5 inch en resolutie van 1280 bij 720 pixels. Het toestel ondersteunt uiteraard 4G en biedt dualsim-ondersteuning. Lees ook over de Wileyfox Swift 2 Plus, de ‘grotere broer’ van dit toestel.

De Wileyfox Swift 2 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Wileyfox Swift 2 is een aantrekkelijk toestel wanneer je op zoek bent naar goede prestaties, een mooi scherm en een vlot design. Bovendien is de smartphone scherp geprijsd. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de Wileyfox Swift 2 op een rijtje gezet.

  • Snapdragon 430-chip met vlotte octacore-processor
  • 2GB aan RAM, 16GB aan uitbreidbare opslagruimte
  • Draait op Cyanogen 13.0, gebaseerd op Android 6.0
  • 2700 mAh-accu met Quick Charge-ondersteuning

Meer over de Wileyfox Swift 2

wileyfox swift 2

De verschillen tussen de originele Swift en de Swift 2 zijn behoorlijk groot. Zo beschikt de nieuwe smartphone over een metalen design, waar zijn voorganger het met een behuizing van plastic moet doen. De randen zijn mooi afgerond en door het relatief compacte design ligt het toestel fijn in de hand.

Aan de achterkant van de Wileyfox Swift 2 bevindt zich een 13 megapixel-camera, met een sensor van Samsung. Ook aanwezig is een led-flitser en ronde vingerafdrukscanner. Vooral laatstgenoemde is interessant, omdat het toestel hiermee snel kan worden ontgrendeld en je data beter beschermd blijft.

Ook nieuw is de ondersteuning voor Quick Charge 3.0. Sluit je de Swift 2 met de meegeleverde usb-c-kabel aan op het stroom, dan laat hij in ongeveer 30 minuten voor de helft op. In 45 minuten zit hij vol 75 procent vol, en na een ruim een uur volledig.

Net als vorige Wileyfox-toestellen draait de Swift 2 op Cyanogen OS, een aangepaste versie van Android dat wel veel onderdelen van stock-Android behoudt. Het gaat om Cyanogen-versie 13.0, dat is gebaseerd op Android 6.0 (Marshmallow). De telefoon wordt later bijgewerkt naar het nieuwe Android 7.0 (Nougat).

Wileyfox Swift 2 release en prijs

De Wileyfox Swift 2 verschijnt binnenkort in Nederland bij diverse webwinkels. Het toestel heeft een adviesprijs van 199 euro, waarmee hij de concurrentie aan gaat met bijvoorbeeld de Motorola Moto G4. Ook wordt de Wileyfox Swift 2 Plus uitgebracht, een toestel met meer werkgeheugen (3GB) en opslag (32GB) en een betere 16 megapixel-camera. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom de Wileyfox Swift 2.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wileyfox Swift 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu