De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Xiaomi 13 Ultra

1/1

Pluspunten

  • Goede set camera's
  • High-end hardware
  • Snelladen
  • Behuizing van keramiek
  • Updatebeleid

Minpunten

  • Peperduur toestel
  • Softwareschil is druk

Let op: Xiaomi heeft de Xiaomi 13 Ultra nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op betrouwbare geruchten.

De Xiaomi 13 Ultra is een high-end smartphone met geweldige camera’s en een razendsnelle processor. Op deze pagina lees je alles over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Xiaomi 13 Ultra: dit moet je weten

Xiaomi 13 Ultra release

Wil je het beste van het beste? En heb je een spaarvarken dat uit zijn voegen barst? Dan is de Xiaomi 13 Ultra jouw smartphone. Het gaat om een nog betere (en duurdere) versie van de toch al goed uitgeruste Xiaomi 13 Pro.

Net als dat toestel draait de Xiaomi 13 Ultra op een Snapdragon 8 Gen 2-chip. Dat is de snelste processor van dit moment. Het grote oled-scherm heeft een verversingssnelheid van 120Hz voor soepele beelden.

De opvolger van de Xiaomi 12S Ultra laadt daarnaast razendsnel op, zowel bedraad als draadloos. Een lege accu zit daardoor binnen een halfuurtje in het stopcontact weer helemaal vol.

Uitstekende camera’s

De Xiaomi 13 Ultra is vooral interessant voor enthousiaste smartphonefotografen. De 50 megapixel-hoofdcamera heeft een grote 1 inch-sensor die veel details oplevert en foto’s een natuurlijke look geeft. Dankzij de gimbalstabilisatie schiet je ook in het donker scherpe kiekjes.

Wijdere foto’s schiet je met de groothoekcamera, die eveneens een erg grote sensor heeft. Daarnaast is er minstens één telelens aanwezig, waarmee je een flink eindje kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

Prijzen en beschikbaarheid

Wat de Xiaomi 13 Ultra gaat kosten is nog niet bekend. Aangezien de Xiaomi 13 Pro al een adviesprijs van 1299 euro heeft, rekenen we op 1500 euro of meer.

Of de Xiaomi 13 Pro in Nederland te koop zal zijn, is nog onzeker. De Xiaomi 12S Ultra verscheen alleen in China. Volgens geruchten brengt Xiaomi dit nieuwe toestel echter wereldwijd uit. De lancering vindt mogelijk in mei 2023 plaats.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Xiaomi 13 Ultra

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu