Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Met Blendle Audio hoor je iedere ochtend de beste verhalen

Lars Paymans
11 januari 2018, 12:37
2 min leestijd
Met Blendle Audio hoor je iedere ochtend de beste verhalen

Met Blendle Audio introduceert de digitale kiosk een manier om artikelen te blijven ontdekken, ook als je even geen tijd of zin hebt om ze te lezen.

Lees verder na de advertentie.

Blendle onthult luisterversie Audio

Podcasts worden steeds populairder en met de opkomst van slimme speakers als de Google Home wordt het nog makkelijker om naar nieuws te luisteren, in plaats van het te lezen. Blendle Audio komt wat dat betreft precies op tijd: de nieuws-app introduceert vandaag naar eigen zeggen ‘zijn grootste stap sinds de oprichting’. De naam vat mooi samen wat de nieuwe functie doet: het voorlezen van de interessantste artikelen van die dag.

Blendle Audio

Alle uitgevers die hun titels in Blendle hebben staan, werken mee. Dat betekent dat je de ene ochtend een interview uit de Linda hoort, gevolgd door een opinie uit de Volkskrant of een reportage uit het AD.

Zo werkt Blendle Audio

Als je de Blendle-app opstart, tik je op ‘luister nu’ om de audiofunctie te starten. Ieder artikel wordt ingeleid met een korte samenvatting, zodat je snel kunt bepalen of het iets voor jou is. Is dat niet het geval, dan veeg je over het scherm om naar het volgende verhaal te gaan. Net zoals je een ander nummer kiest in Spotify.

De functie is alleen beschikbaar voor Blendle Premium-leden, al kunnen gratis gebruikers het gratis uitproberen. Omdat Blendle de functie alleen voor betalende gebruikers beschikbaar stelt, hoor je tussen de artikelen door geen reclames. Een abonnement op Blendle Premium kost 12,99 euro per maand.

Iedere ochtend wordt de selectie aan artikelen voorgelezen door tien Nederlandse studenten Journalistiek. Iedere bundel met audio-artikelen duurt een kwartiertje en begint met de laatste headlines en de weersverwachting voor die dag. Zo hoopt Blendle een compleet pakket te bieden waardoor jij ’s ochtends de radio niet meer aan hoeft te zetten.

Download Blendle in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu