Facebook Messenger update maakt app sneller en vernieuwt interface

Gijs Ettes
30 oktober 2013, 11:13
1 min leestijd
Facebook Messenger update maakt app sneller en vernieuwt interface
Facebook Messenger update

Facebook is gestart met de uitrol van een Facebook Messenger update die de chat-app sneller maakt en het design iets aanpast. Daarnaast moet de update ervoor zorgen dat de gebruikerservaring voor mobiele gebruikers wordt verbeterd, zo geeft Facebook aan.

De app in Google Play is op 29 oktober voor het laatst bijgewerkt, maar die Facebook Messenger update brengt alleen bugfixes met zich mee. Waarschijnlijk wordt het vernieuwde design gefaseerd uitgerold voor gebruikers van de app.

Lees verder na de advertentie.

Facebook Messenger update vernieuwt interface

De Facebook Messenger update, die dus nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is, verschilt behoorlijk van de huidige versie van de chat-app. De app heeft een platter en strakker design gekregen en geeft profielfoto’s van contactpersonen nu weer als cirkel, in plaats van als vierkant.

 Facebook Messenger update

Daarnaast zie je vanuit de app precies wie op zijn mobiel chat en wie niet, en is het mogelijk berichten te sturen naar personen waarmee je geen connectie hebt, maar wel het telefoonnummer van weet. In de vernieuwde app zijn deze functies straks makkelijker te bereiken.

Download: Facebook Messenger (gratis)

Alles uit Facebook halen?

Check dan onze grote special over Facebook Android, met allemaal tips en alles wat je moet weten over de app. Of lees onze laatste nieuwsberichten over Facebook.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu