Download: Hangouts-update maakt contactenlijst fraaier

Redactie
5 maart 2015, 10:30
1 min leestijd
Download: Hangouts-update maakt contactenlijst fraaier

Google heeft zijn online communicatie-app Hangouts geüpdatet met de mogelijkheid om een informatiekaart van contacten te zien, die is gevuld met informatie uit Google+.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe contactenfunctie is terug te vinden in Hangouts 3.0. Deze versie is geen grote update van de app, maar biedt vooral kleine bugfixes en enkele nieuwe features aan.

Zo zien de nieuwe Hangouts contacten eruit

De nieuwe Hangouts contacten worden met ronde avatars in de informatie van een gesprek getoond, waarbij er extra informatie van Google+ wordt getoond zodra je op een persoon drukt. De nieuwe contactkaarten zijn een stuk fraaier dan de vorige oplossing.

Verder is de snooze-optie naar boven verplaatst in het uitschuifbare menu en zijn de accentkleuren van de app in groen veranderd om de app meer als één geheel te laten overkomen. Ook heeft de pop-up die je krijgt als je lang op een bericht drukt een extra optie gekregen: het profiel van de verzender bekijken.

Als laatste heeft Google een belangrijke bugfix voor het volume doorgevoerd, waardoor je voortaan gewoon weer het notificatiegeluid kunt aanpassen als Hangouts is geopend.

Download de nieuwe Hangouts

Hangouts is gratis in Google Play te downloaden. De update wordt gefaseerd uitgerold en is hier als handmatig als apk-bestand te downloaden en installeren.

Download Hangouts in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu