De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

ING Car Lease: gratis kilometerregistratie voor Android

Redactie
12 januari 2011, 11:04
1 min leestijd
ign-2

Ben je een zakelijke rijder en zoek je een makkelijke manier om je kilometerregistratie bij te houden? ING Car Lease is wellicht het antwoord op deze vraag. Deze applicatie werkt simpel en is ook nog eens gratis. De applicatie registreert in welke auto je rijdt, wat voor soort rit het is (woon/werk, zakelijk of privé) en geeft aan bij wie je op bezoek bent. De opgeslagen ritten kunnen geëxporteerd worden naar een Excel-bestand of via e-mail verzonden worden. De bestanden voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

“Er bestaan al verschillende apps voor kilometerregistratie, maar die kosten gemiddeld tussen de 1,59 en 4,99 euro om te downloaden“, aldus Frank van Gool, productmanager van ING Car Lease. “Er worden weliswaar kosteloze apps aangeboden, maar deze zijn alleen gratis te downloaden als er eerst een abonnement voor updates wordt afgesloten. ING Car Lease introduceert daarom als eerste grote leasemaatschappij een volledige gratis app voor Android-telefoons. Hiermee kan de kilometerregistratie snel en simpel worden gerealiseerd en is de registratie meteen geschikt voor de Belastingdienst. Makkelijker kunnen we het niet maken.”

Lees verder na de advertentie.

Is ING Car Lease een reclame-applicatie? De naam suggereert van wel, maar dit is absoluut niet zo. Ik heb de applicatie zelf getest en kan beloven dat er geen leaseauto’s of autoverzekeringen worden aangesmeerd in de app.

Downloaden? Scan de QR-code onder dit bericht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu