De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Jumy for Twitter: gratis nieuwe Twitter-app met speels en kleurrijk uiterlijk

Redactie
27 maart 2014, 20:00
1 min leestijd
Jumy for Twitter: gratis nieuwe Twitter-app met speels en kleurrijk uiterlijk
jumy for twitter

Jumy for Twitter is een nieuwe Twitter-app voor Android die gratis in Google Play te downloaden is. De features zijn vrij basic: je kunt logischerwijs je timeline, mentions en privéberichten bekijken, en tussen verschillende secties bladeren. Ook kun je gesprekken tussen Twitter-gebruikers volgen, die onder elkaar worden geplaatst voor de overzichtelijkheid.

Verder is het mogelijk om aangepaste feeds (zoals het zoeken op een #hashtag) aan de app toe te voegen, naar gebruikers of tweets te zoeken en notificatie-instellingen te wijzigen voor verschillende soorten meldingen.

Lees verder na de advertentie.

Jumy for Twitter

Jumy for Twitter heeft een vrij kleurrijk en speels design met de lichtblauwe kleur van Twitter. Aan de linkerzijde bevindt zich een hamburger-menu dat kan uitschuiven, waar je onder andere naar verschillende secties van de app kunt navigeren en je eigen profiel kunt zien. Het profiel wordt daarbij fraai weergegeven, met een ronde avatar en veel plek voor de foto die je als header hebt ingesteld.

Media van Instagram en Twitter, zoals foto’s en video’s, worden direct in de timeline getoond. Volgens de ontwikkelaar worden hier de komende tijd meer media aan toegevoegd. Daarbij is Jumy for Twitter maar met zijn 2,9MB een hele kleine en lichte app. Altijd handig.

Download

Jumy for Twitter is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download: Jumy for Twitter (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu