Tip: alle betaalde functies in Link Bubble nu gratis

Gijs Ettes
26 augustus 2015, 9:33
1 min leestijd
Tip: alle betaalde functies in Link Bubble nu gratis

Link Bubble, de slimme Android-browser die je tijdens het surfen kostbare seconden bespaart, is vanaf nu helemaal kosteloos te gebruiken. Alle premiumfuncties zijn door de ontwikkelaar gratis gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Betaalde functies in Link Bubble gratis

Link Bubble werd ontwikkeld door Chris Lacy en onlangs aan een onbekende partij verkocht. De app, die linkjes handig opent in aparte bubbels, was al gratis te gebruiken, maar had ook een betaalde versie (2,79 euro) met onder meer de optie om een onbeperkt aantal tabbladen te openen. Dat is nu ook in de gratis app mogelijk.

Verder zijn nu de leesmodus (ook voor Android Wear) en thema’s gebaseerd op de kleur van de desbetreffende website beschikbaar. De afgelopen tijd is Link Bubble geüpdatet met meer Material Design, snelheidsverbeteringen en bugfixes. De browser is tussen de 500.000 en 1 miljoen keer gedownload in Google Play.

Download Link Bubble in Google Play (gratis)

In onze Android-apps top 100 staat Link Bubble op positie 2, net na WhatsApp. Andere applicaties die je in deze lijst vindt, zijn onder meer Duolingo (3), Plex (4) en Google Maps (5). Speel je graag spelletjes op je smartphone of tablet, dan kun je onze top 50 Android-games  bekijken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu