De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Monopoly, Just Dance en Scrabble nu beschikbaar voor Chromecast

Redactie
12 november 2014, 10:41
1 min leestijd
Monopoly, Just Dance en Scrabble nu beschikbaar voor Chromecast

Google heeft enkele nieuwe games geïntroduceerd die je kunt spelen via de Chromecast. Onder andere Monopoly, Scrabble en Just Dance zijn in Google Play te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

De Chromecast is niet alleen interessant om media te streamen, ook het spelen van games op de tv is een mogelijkheid. Het tv-scherm is juist geschikt voor familiegames die je met meerderen speelt, waarbij de tablet of smartphone vervolgens wordt gebruikt als controller.

Monopoly, Scrabble en Just Dance

Google heeft in totaaal acht nieuwe games voor de Chromecast geïntroduceerd. Zo heb je bijvoorbeeld al GamingCast waarmee je retrogames naar de tv kunt streamen, maar er was nog niet veel keuze. Met de acht nieuwe games heeft Google met name familiegames aan de beschikbare downloads voor de hdmi-stick toegevoegd.

Een aantal games zijn vooralsnog niet beschikbaar in Nederland. Waarschijnlijk moet de ontwikkelaar de game nog in de Nederlandse Google Play toevoegen. Meer games voor de Chromecast vind je hier.

Ook een Chromecast kopen?

Wil je de Google Chromecast kopen? Check hieronder de beste aanbiedingen en mogelijkheden om een Chromecast te bestellen in Nederland.

Laatste Chromecast-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu