‘Nieuwe screenshots Gmail voor Android met verbeterde labels gelekt’

gmail-nieuwNieuwe screenshots van Gmail voor Android zijn mogelijk uitgelekt. De twee nieuwe screenshots komen snel na de vorige Gmail-lek waaruit blijkt dat de app een nieuw navigatiepaneel krijgt. Uit de nieuwe screenshots blijkt dat Gmail aan de bovenkant een menu-icoontje krijgt waarna de nieuwe navigatiebalk aan de linkerkant wordt geopend.

Dat blijkt uit informatie die The Next Web in handen heeft gekregen. De navigatiebalk lijkt grotendeels op die van de huidige iOS-app van Gmail en weergeeft labels door middel van verschillende categorieën die met de aankomende nieuwe webversie van Gmail worden uitgerold.

Google wil niet op het nieuws reageren. Door de verschillende recente lekken lijkt het aannemelijk dat bovenstaande screenshots de nieuwe Gmail voor Android laten zien. Mogelijk wordt de update van de Gmail-app binnenkort naar Android-toestellen uitgerold.

Lees ook 5 tips en alles wat je moet weten over Gmail voor Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!