Twitvid komt met eigen Android-app

Twitvid komt met eigen Android-appHet delen van video’s via Twitter is al enige tijd mogelijk, maar kan soms nogal omslachtig zijn. Videodienst Twitvid heeft nu een Android-app uitgebracht waarmee je eenvoudig video’s kunt delen. Via de app kun je video’s en foto’s opnemen, voorzien van boodschap en vervolgens delen via Twitter. Het is ook mogelijk om direct foto’s en video’s op Facebook te plaatsen.Daar waar andere apps uitblinken in veel functionaliteit, houdt Twitvid het eenvoudig. Je kunt kiezen om een nieuwe video of foto te maken, of gebruik maken van bestaande video’s en foto’s. Deze kun je vervolgens via Twitter en Facebook delen met anderen. Als je Twitvid opent zie je een lijst met de meest populaire video’s van het moment die via Twitvid worden gedeeld. Het is ook mogelijk om in deze lijst te zoeken.

Twitvid voor Android is gratis te downloaden in de Android Market. Om de applicatie te gebruiken heb je minimaal Android 2.1 nodig.

Downloaden via Android Market: Twitvid (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.