Archos 50 Oxygen Plus

1/3

Archos 50 Oxygen Plus: aantrekkelijk toestel met redelijke specs

De Archos 50 Oxygen Plus is een verbeterde versie van de reguliere Archos 50b Oxygen en 50c Oxygen. Het toestel combineert – net als veel andere Archos-toestellen – een laag prijskaartje met redelijke specificaties. De smartphone heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720, waardoor beelden redelijk scherp op het display ogen.

Onder de motorkap vinden we een 1,4GHz octacore-processor met 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte. Laatstgenoemde is middels een micro-sd-kaartje uit te breiden met maximaal 64GB. De Archos 50 Oxygen Plus draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat) en krijgt zijn energie van een 2300 mAh-accu.

Lees verder na de advertentie.

De Archos 50 Oxygen Plus in vogelvlucht

De Archos 50 Oxygen Plus moet het niet hebben van zijn  specificaties, maar is vooral interessant door het lage prijskaartje. De belangrijkste features van de smartphone hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 1,4GHz octacore-processor met 1GB aan werkgeheugen
  • Ondersteuning voor twee simkaarten
  • Draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat)

Meer over de Archos 50 Oxygen Plus

Archos 50 Oxygen Plus

Een fijne eigenschap van de Oxygen 50 Plus is dat het toestel plaats heeft voor twee simkaarten. Dit is handig wanneer je gebruikmaakt van zowel een zakelijk als privé telefoonnummer, maar niet twee verschillende smartphones wil gebruiken.

Uit de doos draait de Archos 50 Oxygen Plus op Android 4.4 (KitKat), een al oudere versie van het mobiele besturingssysteem. Het is niet aannemelijk dat de smartphone ooit een update naar Android 5.0 (Lollipop) krijgt, maar dat is geen ramp. KitKat bevat de meeste  basisfuncties en zal daarmee voor veel  gebruikers prima voldoen.

Wel is het enigszins jammer dat er standaard maar 8GB aan opslagruimte aanwezig is. Hierdoor kun je maar een beperkt aantal apps, foto`s en video`s op het toestel kwijt. Gelukkig is de smartphone middels een micro-sd-geheugenkaartje uit te breiden. Dat kan met maximaal 64GB, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je media.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Archos 50 Oxygen Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu