De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung kondigt roze Galaxy S8 en S8 Plus aan voor Nederland

Thomas Haenen
27 september 2017, 12:26
2 min leestijd
Samsung kondigt roze Galaxy S8 en S8 Plus aan voor Nederland

De Samsung Galaxy S8 is vanaf dit najaar ook in het roze verkrijgbaar. Het is de eerste nieuwe kleur voor het toestel sinds de release.

Lees verder na de advertentie.

Roze Samsung Galaxy S8 binnenkort verkrijgbaar

Roze Samsung Galaxy S8

Samsung brengt de roze Galaxy S8 binnenkort naar Nederland, zo ontdekte Android Planet. Het toestel is sinds een week te bestellen bij webwinkel Belsimpel. Samsung heeft inmiddels bevestigd dat het toestel vanaf begin oktober breed verkocht wordt in Nederland. Een precieze releasedatum is nog onbekend, maar langer dan een week hoeven we er niet op te wachten.

Deze roze variant werd deze zomer al geïntroduceerd in verschillende landen, maar is tot nu toe nog niet hier verkrijgbaar geweest. Dat Samsung ervoor kiest om nu deze kleur uit te rollen is opvallend. Onlangs verschenen de iPhone 8 en iPhone 8 Plus in Nederland. Apple’s smartphones zijn onder andere in het roze verkrijgbaar. Met de nieuwe Galaxy S8-kleur staat Samsung weer op gelijke voet met Apple.

Prijsverlaging doorgevoerd

Met de nieuwe kleur lijkt Samsung tevens een onofficiële prijsverlaging door te voeren. Vrijwel alle webwinkels verkopen de smartphone inmiddels voor ommenabij de 600 euro. Dat is een flink stuk goedkoper dan de originele adviesprijs van 799 euro.

De Samsung Galaxy S8 is hiermee verkrijgbaar in vier kleuren: grijs, zilver, zwart en roze. Ook de grotere Galaxy S8 Plus verschijnt in het roze, die daardoor ook in vier kleuren beschikbaar komt.

Eerder deze maand bracht het bedrijf ook al de Samsung Galaxy Note 8 uit. Het toestel heeft hetzelfde voorkantvullende 6,3 inch-scherm, en ook de hardware aan de binnenkant is nagenoeg ongewijzigd gebleven. Wel zit achterop een dubbele 12 megapixel-camera, voor het eerst op een Samsung-smartphone. De Note 8 heeft echter een adviesprijs van 999 euro, wat voor een wel erg groot prijsverschil met de Galaxy S8 zorgt.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu