De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Actie: gratis Samsung Dex bij aankoop Galaxy Note 8

Thomas Haenen
30 november 2017, 16:52
2 min leestijd
Actie: gratis Samsung Dex bij aankoop Galaxy Note 8

Koop je voor het einde van het jaar een Samsung Galaxy Note 8, dan krijg je tijdelijk een gratis Samsung DeX-station. Daarmee gebruik je je smartphone als desktopcomputer.

Registreer je voor de Galaxy Note 8 DeX-actie

Samsung is gestart met een nieuwe actie voor Galaxy Note 8-kopers. Consumenten die de smartphone tussen nu en 31 december kopen, ontvangen gratis een Samsung DeX-station. Dezelfde actie was begin september al beschikbaar voor Note 8 pre-orders, maar wordt nu dus wederom van stal gehaald. Het toestel is inmiddels al iets in prijs gezakt. Een losse Galaxy Note 8 is bij sommige webwinkels al voor minder dan 900 euro te vinden.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 749,95

Bekijken

Los refurbished

€ 165,99

Bekijken

Om mee te doen aan de Galaxy Note 8 Dex-actie, registreer je je aankoop op een speciale actiepagina van Samsung. De aankoop moet uiterlijk 31 december gemaakt zijn bij een van de deelnemende winkels. Daaronder vallen vrijwel alle grote webwinkels en providers van Nederland. Je hebt tot 15 januari om een aankoopbewijs te uploaden. Vervolgens ontvang je het Samsung DeX-dock binnen enkele weken thuisgestuurd.

note 8-accessoires

Zo werkt Samsung DeX

DeX is een van de meest opvallende smartphone-accessoires van dit jaar. Het is een dock dat je aansluit op een monitor, muis en toetsenbord. Vervolgens wordt de software van je smartphone op het grotere scherm getoond. Zo kun je applicaties als Microsoft Office, Netflix of Adobe Lightroom Mobile op een groter scherm gebruiken, net als bij een ‘gewone’ desktopcomputer. Het apparaat is compatibel met zowel de Galaxy S8 als de Note 8.

De Galaxy Note 8 is op dit moment de krachtigste smartphone in de stal van Samsung. Het toestel beschikt over een voorkantvullend en randloos scherm, dat we nog kennen van de Galaxy S8. Achterop zit voor het eerst een dubbele camera, waardoor je kan inzoomen voor scherpere beelden. Ook kun je een bokeh-effect aan je foto’s toevoegen. De S Pen, Samsungs stylus, is vanzelfsprekend ook aanwezig voor het maken van aantekeningen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu