Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Gigaset GS195

Gigaset GS195
Scherm 6.18 inch
Camera 13 megapixel
Prijs

Dit moet je weten over de Gigaset GS195

De Gigaset GS195 is een budget-smartphone met een luxe uitstraling. Dat komt vooral door de glazen behuizing en het bijna randloze full-hd-scherm. In deze prijsklasse heeft het toestel stevige concurrentie van bijvoorbeeld de Huawei P Smart Plus (2019) en de Oppo A5 (2020). Deze toestellen bieden voor hetzelfde geld iets betere specs zoals  een snellere processor of een vierdubbele camera achterop.

Pluspunten Gigaset GS195

  • Grote accu gaat meerdere dagen mee
  • Glazen behuizing, voelt luxe
  • Selfiecamera met flitser
  • Pure versie van Android

Minpunten Gigaset GS195

  • Android 9.0 is niet de nieuwste software
  • Niet de beste specs in deze prijsklasse

Gigaset GS195

Luxe uitstraling, gepersonaliseerde behuizing

De Gigaset GS195 is een niet al te duur toestel, maar het ziet eruit als een highend-smartphone. Dat komt vooral door de glazen behuizing die een luxe uitstraling heeft. Dat wordt nog eens versterkt door het feit dat je de mogelijkheid hebt om een persoonlijke tekst onder het glas te laten graveren. Zo kun je jouw naam of een persoonlijke boodschap vereeuwigen in het toestel.

Aan de voorkant zit een 6,18 inch-scherm dat een groot deel van de voorkant van het toestel vult. Met een resolutie van 2246 bij 1080 pixels levert het fijne scherpe beelden. Wel heeft het toestel een grote notch in het beeldscherm. Daarin is wel ruimte voor een flitser voor de frontcamera. Dit zie je niet vaak op telefoons, en zorgt dat je selfies nooit te donker zijn.

Overige specificaties Gigaset GS195

De Gigaset GS195 is voorzien van een grote accu van 4000 mAh, wat ruim voldoende is voor een dag intensief gebruik. De accu kan, als je daar een kabeltje voor hebt, ook gebruikt worden om andere apparaten op te laden. Het toestel wordt aangedreven door een octa-core processor voor voordelige toestellen.

Gegevens worden opgeslagen op het geheugen van 32GB, maar voor wie dat niet genoeg is, kan er een geheugenkaartje gebruikt worden. De camera bestaat uit een 13 megapixel-hoofdcamera en een 5 megapixel-dieptecamera. Deze zorgt bijvoorbeeld voor mooie, wazige diepte-effecten bij portretfoto’s.

Gigaset GS195

Gigaset GS195 met pure Android

De Gigaset GS190 draait op Android 9.0 (Pie). Helaas is dit niet de nieuwste versie, Android 10. Wel fijn is dat het een pure versie van Android betreft. De fabrikant voegt er geen bloatware aan toe. Het toestel is verkrijgbaar in titanium grey en dark purple.

Deze smartphone koop je als je…

een telefoon wilt met luxe uitstraling, zonder daar veel geld voor te betalen.

Gigaset GS195
Welke Gigaset GS195 wil je?
Selecteer:
32GB
Gigaset GS195 met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 14,50 p/m Abo: € 7,50 p/m Toestel: € 7,00 p/m
Sim only nodig?

Laatste berichten

En de winnaars van de Gigaset GS195 en GS290’s zijn…

En de winnaars van de Gigaset GS195 en GS290’s zijn…

Nieuws Onlangs zocht Android Planet drie lezers die een smartphone van Gigaset willen testen. De winnaars zijn nu bekend, dus check snel of jij zo'n toestel mag testen en houden!