Motorola Moto E32

1/4

Pluspunten

  • Relatief betaalbaar
  • Grote accu van 5000 mAh

Minpunten

  • Wordt geleverd met Android 11
  • Updatebeleid is ondermaats

De Motorola Moto E32 is een budgetsmartphone met een groot scherm en 16 megapixel-camera. Op deze pagina vertellen we je alles over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Dit moet je weten over de Motorola Moto E32

Stel jij niet al te veel eisen aan je smartphone, maar wil je wel een groot scherm? Dan kun je de Motorola Moto E32 zeker overwegen. Het toestel heeft namelijk een 6,5 inch-lcd-display. De resolutie is wel vrij laag met 1600 bij 720 pixels. Wel ververst ‘ie maximaal 90 keer per seconde voor een soepele ervaringen, fijn in deze prijsklasse.

Motorola Moto E32

Aan de binnenkant zit een eenvoudige Unisoc-chip in combinatie met 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Die kun je overigens uitbreiden met een micro-sd-kaartje. Zoals gezegd is deze smartphone zeker niet geschikt voor zware gebruikers, maar internetten, Netflixen en appen gaat prima.

Het design van de Moto E32 is vrij onopvallend. Het gaat om een wat verwaterde versie van toptoestellen als de Motorola Edge 30 Pro, met grofweg hetzelfde camera-eiland en een selfiecamera in het midden van het scherm. De gebruikte materialen zijn goedkoper, maar dat valt te verwachten in deze prijsklasse. Ook is de ‘kin’ onder het scherm wat dikker.

Drie camera’s, grote accu

De Moto E32 heeft drie lenzen op de achterkant, waaronder een 16 megapixel-hoofdcamera. Insecten of bloemen leg je vast met de 2 megapixel-macrocamera en de derde sensor gebruik je voor het maken van portretfoto’s.

De accu heeft net als veel andere budgetsmartphones een capaciteit van 5000 mAh. Gezien de bescheiden processor moet een batterijduur van twee dagen zeker mogelijk zijn. Opladen gaat relatief langzaam met maximaal 18 Watt, dus dat kun je het beste ‘s nachts doen. Motorola zelf levert trouwens een 10 Watt-lader mee.

Het toestel komt op de markt met Android 11, maar hoe het gesteld is met het updatebeleid is nog de vraag. Of we dus ooit Android 12 gaan zien is onbekend.

Motorola Moto E32 kopen

De Moto E32 werd begin mei 2022 stilletjes gepresenteerd, is verkrijgbaar in het zilver en donkergrijs en heeft een adviesprijs van 149,99 euro.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Motorola Moto E32

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu