Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

CyanogenMod 11 Alpha brengt KitKat naar Samsung Galaxy S4

Redactie
25 november 2013, 16:47
1 min leestijd
CyanogenMod 11 Alpha brengt KitKat naar Samsung Galaxy S4
CyanogenMod 11 Alpha

CyanogenMod 11 Alpha, de laatste versie van de enorm popualaire alternatieve Android-versie CyanogenMod, brengt Android 4.4 KitKat naar de Galaxy S4. CyanogenMod, dat een recente samenwerking heeft gestart met de Chinese fabrikant Oppo, is middels hun alpha-versie aan de ontwikkeling van KitKat begonnen. Geïnteresseerden kunnen de mogelijk instabiele softwareversie reeds op hun Galaxy S4 uitproberen.

Lees verder na de advertentie.

CyanogenMod 11 Alpha

CyanogenMod waarschuwt nog wel voor enkele problemen rondom CyanogenMod 11 Alpha. Zo werkt de connectie tussen interne en externe opslagruimte niet altijd even stabiel, kunnen gebruikers nog geen video opnemen, is de gesprekskwaliteit niet optimaal, werkt de trilfunctie nog niet en foto’s worden niet in de galerij weergegeven. Het zijn best stevige bugs, en daarmee geeft CyanogenMod de huidige softwareversie het label ‘alpha’ mee.

Installeer CyanogenMod 11 Alpha daarom alleen als je het leuk vindt om experimentele software op je telefoon te draaien, en dat je weet hoe je met dergelijke Android-versies om moet gaan.

Over CyanogenMod

CyanogenMod is de meest populaire alternatieve softwareversie binnen Android. Miljoenen mensen gebruiken de software, dat een stock Android uiterlijk heeft en veelal meer functies en features biedt dan Android normaliter doet. CyanogenMod Installer wil mensen helpen met de installatie van de alternatieve softwareversie.

Download CyanogenMod 11 Alpha

CyanogenMod 11 Alpha is hier te downloaden. Het is echter wel noodzakelijk dat de smartphone unlocked en rooted is, en dat je een custom recovery draait. Tutorials voor dergelijke zaken kun je ook op XDA Developers vinden.

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

-> Lees meer over CyanogenMod is ons uitgebreide artikel

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu