‘Uitgelekte Galaxy Buds Pro-renders tonen een nieuw en rond ontwerp’

Kaylee Laurens
14 mei 2020, 20:19
2 min leestijd
‘Uitgelekte Galaxy Buds Pro-renders tonen een nieuw en rond ontwerp’

Eerder deelden we al het gerucht dat Samsung afscheid neemt van de boonvormige draadloze oordopjes. Dankzij lekker Evan Blass hebben we hier nu ook een beeld bij. Check hier wat het nieuwe ontwerp van de Galaxy Buds Pro wordt.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Buds Pro renders onthullen nieuw ontwerp

Het is geen geheim dat Samsung klaarstaat om begin 2021 een nieuw paar draadloze oordopjes te lanceren. Traditiegetrouw gaat de lancering van de nieuwe oordopjes hand-in-hand met de lancering van een nieuwe smartphone. Begin volgend jaar staan de S21-serie en Buds Pro op de planning.

Met de renders van de bekende lekker Evan Blass ontstaat er een helder beeld van wat we van de Galaxy Buds Pro (of Galaxy Buds Beyond) kunnen verwachten. Zoals op de afbeelding te zien is, hebben de oortjes een meer ronde vorm dan we gewend zijn van de Galaxy Buds en Galaxy Buds Plus. De boonvorm van de Galaxy Buds Live is al helemaal niet terug te zien. 

Naast de vermeende Galaxy Buds Pro deelt Blass ook de oplaadcase. In plaats van een langwerpige vorm, die we van de Galaxy Buds en Galaxy Buds Plus gewend zijn, is de case vierkant en met afgeronde hoeken. Het oplaaddoosje is hiermee vergelijkbaar met die van de boonvormige Galaxy Buds Live-oortjes.

Galaxy Buds Pro renders

Langer luisteren en betere actieve ruisonderdrukking

Bij een nieuwe vorm en een oplaaddoosje horen ook betere specificaties. Sammobile deelde hier een aantal van. Volgens de website gaat de accuduur ten opzichte van de andere draadloze oortjes erop vooruit. Zo krijgt het oplaaddoosje van de Galaxy Buds Pro waarschijnlijk een 500 mAh-batterij. Op dit moment is de oplaadcase van de Galaxy Buds Live voorzien van 472 mAh. 

Ook functies als actieve ruisonderdrukking en de omgevingsmodus worden binnen de Pro-oordopjes verbeterd. Dit komt mede door het nieuwe ontwerp. Het model van de Galaxy Buds Pro sluit namelijk beter aan op het oor dan bijvoorbeeld de Galaxy Buds Live.

Welke draadloze oordopjes zijn het beste?

Ben je op zoek naar de allerbeste draadloze oordopjes tot 50 of 100 euro, of juist op zoek naar de allerbeste noise cancelling oordopjes van 2022? Dan raden we je aan onze onderstaande koopgidsen te lezen.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Buds
Samsung Galaxy Buds

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu