Samsung Galaxy Watch Active, Galaxy Buds en Galaxy Fit dit voorjaar te koop

Thomas Haenen
20 februari 2019, 20:31
3 min leestijd
Samsung Galaxy Watch Active, Galaxy Buds en Galaxy Fit dit voorjaar te koop

Op Samsung Unpacked presenteert de Koreaanse fabrikant niet alleen smartphones, maar ook enkele wearables. De Galaxy Watch Active, Galaxy Fit en Galaxy Buds zijn vanaf dit voorjaar in Nederland te koop.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Samsung-wearables: Galaxy Watch Active

De Samsung Galaxy Watch Active is een smartwatch, gericht op sportieve gebruikers. Het apparaat heeft een 1 inch-scherm en is uitgerust met allerlei sensoren om activiteiten bij te houden. De kenmerkende draaiende rand van eerdere Samsung-smartwatches is voor het eerst geschrapt.

Het apparaat ondersteunt wel verschillende apps die handig zijn tijdens actieve bezigheden. Zo kun je muziek luisteren op de Watch Active via Spotify, of je activiteiten bijhouden met Strava. Ook Bixby, de stemgestuurde assistent van Samsung, is aanwezig om bijvoorbeeld berichten te dicteren.

Nieuwe Samsung-wearables 2019

De Galaxy Watch Active én de andere apparaten die Samsung heeft geintroduceerd werken allemaal met alle smartphones die Android 5.0 of nieuwer hebben. Zelfs iPhones met iOS 9.0 of nieuwer worden ondersteund. Je hoeft dus geen Galaxy S10 te hebben om deze wearables te gebruiken.

Tijdens de pre-order ontvang je gratis een draadloze powerbank ter waarde van 59,99 euro. Bestel de Galaxy Watch Active voor 249,99 euro hier:

Samsung Galaxy Fit en Fit E

Met de Samsung Galaxy Fit gaat Samsung de concurrentie aan met onder andere de Fitbit. Dit apparaatje heeft een klein, gebogen scherm en kan al je fitnessactiviteiten voor je bijhouden met de ingebouwde gyroscoop, hartslagmeter en kompas. Niet alleen hardlopen, fietsen en roeien, maar ook slapen en stress kan de Fit voor je checken. Hij kost 99 euro en is vanaf eind april te koop.

De Galaxy Fit E is het instapmodel en kost slechts 39 euro. Voor dat bedrag heeft Samsung wel enkele compromissen moeten maken. Zo heeft de Fit E een wat kleiner scherm dat ook nog eens zwart-wit is. De hardware is een tikkeltje minder krachtig, en hij kan net wat minder verschillende activiteiten bijhouden. Wel werkt de Fit E nog steeds prima als stappenteller en hartslagmeter. Het is daarmee een alternatief voor bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Band.

Samsung Galaxy Buds draadloos opladen op Galaxy S10

Samsung Galaxy Buds

Tot slot toonde Samsung nog de Galaxy Buds, draadloze oordopjes. Hoewel de Galaxy S10 een koptelefoonaansluiting heeft, kiezen steeds meer mensen voor een draadloze optie. Deze Galaxy Buds passen precies in je oor en hebben genoeg stroom om zes uur muziek te luisteren. Zo worden geleverd met een kleine case, die de Buds tevens binnen vijftien minuten weer voor twee uur oplaad. Je kunt het doosje ook achterop de Galaxy S10 leggen om draadloos op te laden.

De Samsung Galaxy Buds hebben een adviesprijs van 149 euro en zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en geel.
Bestel de Galaxy Buds bij Samsung voor 149 euro

Plaats je een pre-order voor de Galaxy S10 of S10 Plus, dan krijg je de witte oordopjes gratis meegeleverd bij je nieuwe toestel. Daarvoor moet je de smartphones wel vóór 8 maart bestellen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Buds
Samsung Galaxy Buds

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu