Galaxy Note 4 wordt mogelijk voorzien van driezijdig scherm

Gijs Ettes
9 januari 2014, 15:03
1 min leestijd
Galaxy Note 4 wordt mogelijk voorzien van driezijdig scherm
Galaxy Note 4 scherm

De Samsung Galaxy Note 3 is nog niet heel lang uit, maar desondanks zijn de eerste berichten over zijn opvolger een feit. In gesprek met Bloomberg geeft Samsung-topman Lee Young-hee namelijk aan dat de Galaxy Note 4 mogelijk wordt voorzien van een driezijdig scherm dat om de telefoon wordt gewikkeld. Op die manier is het display vanuit verschillende hoeken te bekijken, zodat je bijvoorbeeld snel meldingen of de tijd kunt raadplegen. Het is nog allerminst zeker of de Galaxy Note 4 ook een zo’n innovatief scherm krijgt, maar Samsung onderzoekt de mogelijkheden.

Overige specificaties van de Galaxy Note 4 zijn op dit moment niet voorhanden. De verwachting is wel dat de phablet in het tweede deel van 2014 verkrijgbaar is. De vorige Note werd september vorig jaar uitgebracht voor een adviesprijs van 749 euro.

Lees verder na de advertentie.

Verwachte Galaxy Note 4 specificaties

Verder kunnen we ons voorstellen dat de Galaxy Note 4 is voorzien van scherper 5,7 inch-scherm dan zijn voorganger en van een moderne Snapdragon 805-chipset. Die heeft een maximale kloksnelheid van maar liefst 2,5GHz. De Galaxy Note 3 beschikt over 3GB aan werkgeheugen en een accu met een capaciteit van 3200 mAh; mogelijk gaat de nieuwe Note hier ruim overheen.

Daarnaast ligt het voor de hand dat Samsung de camera`s in dit toestel verder verbetert. De vorige Galaxy Note had een 13-megapixel-camera aan de achterzijde en een 2-megapixel-frontcamera. Dat is al uitstekend, maar volgens Samsung kan het altijd beter.

Lees meer over over Samsung

De Galaxy Note 4 release staat naar verluidt voor het derde kwartaal van 2014 gepland. Check ons overzicht met de beste Galaxy Note 4 aanbiedingen en kooptips!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu