De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Stevige Galaxy S5 Active medio november naar Nederland’

Gijs Ettes
27 oktober 2014, 9:11
1 min leestijd
‘Stevige Galaxy S5 Active medio november naar Nederland’
Galaxy S5 Active release

De Galaxy S5 Active release zal medio november plaatsvinden in Nederland, dat blijkt althans uit gegevens van Centralpoint. De stevige variant van de S5 wordt door de webshop op 16 november uitgeleverd voor een prijs van 577,17 euro. Dat is iets lager dan de adviesprijs van 629 euro die eerder uitlekte.

De Galaxy S5 Active heeft een IP67-certificering en is dus stof- en waterbestendig. Daarnaast is de Active getest volgens een militaire standaard waardoor hij is bestand tegen vallen van anderhalve meter, extreem hoge en lage temperaturen en ander geweld. Het toestel wordt  volgende maand ook in onder andere België, Duitslands en Luxemburg verkrijgbaar.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Galaxy S5 Active

Hoewel de Galaxy S5 Active er behoorlijk anders uitziet dan de Galaxy S5 is het toestel onderhuids hetzelfde. De stevige smartphone beschikt over een 5,1 inch-scherm (1080p), een Snapdragon 801-chip, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbare opslagruimte. Verder zijn er twee camera’s met 16 en 2 megapixels aan boord en een 2800 mAh-accu die goed is voor zo’n anderhalve dag gemiddeld gebruik.

Uit de doos draait de Active waarschijnlijk op Android 4.4.2 (KitKat), al moet het raar lopen als hij niet wordt bijgewerkt naar Android 5.0 Lollipop. Met 145.3 x 73.4 x 8.9 millimeter is de smartphone iets groter dan het reguliere model en ook het gewicht (170 gram) is hoger.

Het laatste nieuws over Samsung

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5 Active
Samsung Galaxy S5 Active

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu