De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Google Play gaat kortingsbonnen en giften introduceren’

Redactie
8 december 2014, 11:44
1 min leestijd
‘Google Play gaat kortingsbonnen en giften introduceren’

Google Play gaat binnenkort kortingsbonnen en giften introduceren, waarmee gebruikers meer opties hebben om apps te kopen.

Lees verder na de advertentie.

Het is op verschillende manieren mogelijk om in Googles app-winkel te betalen. Google Play accepteert bijvoorbeeld al cadeaukaarten, die je via verschillende manieren online kunt bestellen. Je krijgt dan een code die je kunt invoeren om Google Play-krediet te activeren. Cadeaukaarten zijn echter nog niet in Nederlandse winkels te koop.

Binnenkort wordt het ook mogelijk om apps als gift aan iemand anders te geven of een kortingsbron te gebruiken om een app aan te schaffen.

Google Play kortingsbonnen en giften

Google-Play-PayPal

De Google Play kortingsbonnen kunnen door bijvoorbeeld ontwikkelaars worden uitgedeeld om hun app tijdelijk met een korting te kopen. Een gift kan ook door ontwikkelaars worden uitgedeeld, bijvoorbeeld als bedankje voor het helpen met opsporen van bugs. Zij kunnen dan de app gratis downloaden. Het geven van zo’n gift wordt naar verluidt ook mogelijk voor consumenten, waarbij je de mogelijkheid krijgt om een app aan iemand cadeau te doen.

Volgens AndroidPolice zijn de functies helemaal geïmplementeerd in de laatste versie van Google Play en klaar voor gebruik. De update kan vanaf de Google-servers naar de app-winkel worden gepusht.

Laatste Google Play-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu