Google laat je binnenkort eigen hoesjes maken voor Nexus-toestellen

Redactie
2 augustus 2014, 16:36
1 min leestijd
Google laat je binnenkort eigen hoesjes maken voor Nexus-toestellen
Google Workshop

Google gaat binnenkort Google Workshop introduceren, een tool om persoonlijke hoesjes en live wallpapers te creëren. Hoewel het nog onduidelijk is voor welke toestellen deze tool beschikbaar komt, is uit gelekte afbeeldingen op te maken dat de Nexus 5 wel wordt ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

Google Workshop

mapme.jpg

Google Workshop bestaat uit twee onderdelen: MapMe en Moments. Eerstgenoemde herkent de locatie van de gebruiker, waarna je de case of wallpaper nog kunt aanpassen. Hierbij wordt er dus de nadruk gelegd op de locatie van de gebruiker, zoals een wereldkaart of stukje van Google Maps. De live wallpaper kan bijvoorbeeld worden voorzien van het huidige weer voor jouw locatie.

Moments is het onderdeel van Google Workshop waarmee je van een foto een case kunt laten ontwikkelen. Daarnaast hebben gebruikers de optie om hun foto’s te bundelen en vervolgens een live wallpaper van te maken. Dit is bijvoorbeeld leuk als je een live wallpaper van een vakantie wilt maken.

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer Google zijn nieuwe Workshop wil lanceren. Ook zijn de prijzen van de hoesjes nog niet bekend.

Lees het laatste Nexus 5-nieuws

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu