HTC One Android 4.3 al begonnen met uitrol voor unlocked toestellen

htc one android 4.3Eerder deze week liet HTC’s Jason Mackenzie weten dat de uitrol van de HTC One  Android 4.3-update vanaf eind september zou plaatsvinden, waarbij Developer Edition-toestellen het eerste aan de beurt zouden zijn.

Deze belofte lijkt HTC nu waar te maken: de update naar Android 4.3 Jelly Bean  is namelijk bezig met een wereldwijde uitrol van unlocked toestellen, zo melden verschillende One-gebruikers. Unlocked toestellen zijn niet gebonden aan een provider.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De update is 564,04MB groot en brengt enkele nieuwe dingen naar de Sense-skin van HTC. De HTC One Android 4.3-update introduceert bijvoorbeeld een nieuwe Gallery-app en de camera schiet volgens de changelog betere foto’s bij weinig licht.

Verbeteringen van Android 4.3

Android 4.3 introduceert onder andere een nieuwe app voor de camera; geeft je de mogelijkheid om telefoonnummers automatisch in te vullen; biedt ondersteuning voor bluetooth smart en avrcp 1.3, en biedt ondersteuning voor beperkte gebruikersprofielen. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor je kinderen. De accuduur van Android-toestellen zou daarnaast verbeterd zijn na de update naar Android 4.3.

Huidige vlaggenschip van HTC

De HTC One is het huidige toptoestel van HTC en blinkt uit met zijn design, bouwkwaliteit en scherm. De One is van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor strakke en stevige look.  Daarnaast heeft HTC twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen. De HTC One is verder voorzien een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080 bij 1920 pixels), 2GB aan werkgeheugen en een snelle Snapdragon 600 quadcore-processor van Qualcomm.

Bron: Phone Arena

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.