HTC One Android 4.3 al begonnen met uitrol voor unlocked toestellen

Gijs Ettes
27 september 2013, 10:45
1 min leestijd
HTC One Android 4.3 al begonnen met uitrol voor unlocked toestellen
htc one android 4.3

Eerder deze week liet HTC’s Jason Mackenzie weten dat de uitrol van de HTC One  Android 4.3-update vanaf eind september zou plaatsvinden, waarbij Developer Edition-toestellen het eerste aan de beurt zouden zijn.

Deze belofte lijkt HTC nu waar te maken: de update naar Android 4.3 Jelly Bean  is namelijk bezig met een wereldwijde uitrol van unlocked toestellen, zo melden verschillende One-gebruikers. Unlocked toestellen zijn niet gebonden aan een provider.

Lees verder na de advertentie.

De update is 564,04MB groot en brengt enkele nieuwe dingen naar de Sense-skin van HTC. De HTC One Android 4.3-update introduceert bijvoorbeeld een nieuwe Gallery-app en de camera schiet volgens de changelog betere foto’s bij weinig licht.

Verbeteringen van Android 4.3

Android 4.3 introduceert onder andere een nieuwe app voor de camera; geeft je de mogelijkheid om telefoonnummers automatisch in te vullen; biedt ondersteuning voor bluetooth smart en avrcp 1.3, en biedt ondersteuning voor beperkte gebruikersprofielen. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor je kinderen. De accuduur van Android-toestellen zou daarnaast verbeterd zijn na de update naar Android 4.3.

Huidige vlaggenschip van HTC

De HTC One is het huidige toptoestel van HTC en blinkt uit met zijn design, bouwkwaliteit en scherm. De One is van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor strakke en stevige look.  Daarnaast heeft HTC twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen. De HTC One is verder voorzien een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080 bij 1920 pixels), 2GB aan werkgeheugen en een snelle Snapdragon 600 quadcore-processor van Qualcomm.

Bron: Phone Arena

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu