Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Download de Huawei P20-wallpapers alvast op je Android

Wouter Nijsen
11 maart 2018, 9:45
2 min leestijd
Download de Huawei P20-wallpapers alvast op je Android

Hoewel de Huawei P20 nog niet officieel is aangekondigd, kun je de officiële wallpapers van het toestel alvast downloaden. Check in dit artikel hoe ze eruitzien en hoe je ze op je eigen Android-toestel zet.

Lees verder na de advertentie.

Dit zijn de Huawei P20-wallpapers

Website XDA Developers zette de achtergronden van de Huawei P20 online, terwijl het toestel pas eind deze maand wordt onthuld. Het gaat om in totaal twaalf wallpapers, die behoorlijk van elkaar verschillen en voor ieder wel wat wils bieden. Zo zijn er achtergronden van landschappen, maar zit er ook een fraaie achtergrond bij van Parijs, de stad waar de P20 op 27 maart ook het levenslicht licht.

huawei p20 wallpapers

De achtergronden hebben een resolutie van 2160 bij 1080 pixels en het zip-bestand weegt 22,7MB. Houd hier dus rekening mee als je een kleine databundel hebt, of bijna tegen de limiet van je abonnement aan loopt. De wallpapers zijn bedoeld voor 18 bij 9-schermen, maar natuurlijk ook te gebruiken op displays met een ‘traditionele’ beeldverhouding van 16 bij 9.

Download de wallpapers van de Huawei P20 via deze link

Meer over de Huawei P20

Volgens de laatste geruchten beschikt de Huawei P20 over een Kirin 970-chip, 4GB RAM, 64GB, Android 8.0 (Oreo) en 5,8 inch-scherm met een ‘notch’, een uitsnede aan de bovenkant van het scherm. Onlangs verschenen officiële persrenders van de P20, waarop het design van de smartphone te zien is. Als gezegd wordt de telefoon op 27 maart, tijdens een event in Parijs, gepresenteerd.

Naast de reguliere P20 komt Huawei ook met de P20 Pro en P20 Lite. De P20 Pro kenmerkt zich door de driedubbele camera aan de achterkant, terwijl de P20 Lite een lagere adviesprijs heeft, maar wel features als een voorkantvullend scherm en dubbele camera’s biedt. Houd Android Planet in de gaten via de nieuwsbrief of officiële app voor al het nieuws over de Huawei P20.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P20
Huawei P20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu