De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Download: dit zijn alle officiële Huawei P30 (Pro)-wallpapers

Thomas Haenen
2 april 2019, 14:33
2 min leestijd
Download: dit zijn alle officiële Huawei P30 (Pro)-wallpapers

Pas vanaf eind deze week zijn de Huawei P30 en P30 Pro in Nederland verkrijgbaar. Ongeduldige types kunnen nu de officiële wallpapers downloaden om een vleugje van het toestel uit te proberen.

Huawei P30 wallpapers: download ze hier

Vanaf 5 april zijn beide nieuwe Huawei-smartphones hier te koop, in een set opvallende kleuren met opmerkelijke namen. Zo is er een ‘Breathing Crystal’-blauwe versie, en een ‘Amber Sunrise’-variant van de Huawei P30 Pro die rood en oranje combineert. Voor al deze kleuren heeft Huawei bijpassende achtergronden gemaakt, die door XDA Developers online zijn gezet.

Het gaat om een set van in totaal twaalf wallpapers, ieder met een resolutie van 2340 bij 2340 pixels. Dat maakt ze scherp genoeg om gebruikt te worden op vrijwel alle Android-smartphones. Download de afbeeldingen hieronder één voor één, of haal het zip-bestand met alle wallpapers binnen via deze link. Dat bestand is zo’n 20MB groot.

Staan de achtergronden eenmaal op je eigen smartphone, dan kun je ze simpel instellen. Houd eerst kort een lege plek op je homescreen ingedrukt. Selecteer vervolgens ‘Achtergronden’ in het menu dat onderaan in beeld verschijnt. De gedownloade P30-wallpapers vind je vervolgens ergens in je foto’s- of galerij-app.

Meer over de Huawei P30 en P30 Pro

Huawei heeft op zijn nieuwste smartphones vooral de camera’s stevig aangepakt. Achterop de P30 Pro vindt je namelijk liefst vier cameralenzen. Er is een primaire sensor van 40 megapixel, ondersteund door een groothoeklens, telelens met 5x optische zoom en Time-of-Flight-sensor. Met die zoomlens kun je tot wel tien keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies in het beeld – vrij uniek voor een smartphone.

Bij elke Huawei P30 pre-order krijg je tijdelijk een Sonos One-speaker gratis. Deze actie geldt voor iedereen die het toestel bestelt tot en met 7 april. Registreer je aankoop vanaf 5 april via de website van de fabrikant, en vervolgens krijg je de speaker binnen zes weken thuisgestuurd. Voor vroege bestellers van de Huawei P30 Pro is er zelfs nog een tweede extra: een gratis draadloze oplader.

→ Lees meer over de Huawei P30 pre-order actie

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P30
Huawei P30

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's