De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Huidige HTC One-bezitters krijgen mogelijk ook stock Android

Gijs Ettes
31 mei 2013, 8:00
1 min leestijd
Huidige HTC One-bezitters krijgen mogelijk ook stock Android
htcone

Een HTC-woordvoerder heeft tegenover Pocket-lint aangegeven dat er wellicht een update naar stock Android komt voor Androd-liefhebbers die de HTC One al hebben. Dit deed hij net na de aankondiging van de HTC One met stock Android.

Lees verder na de advertentie.

“We kijken daar nu naar. Het zou immers een logische zet zijn voor de early adopters van de One die alsnog een stock Android-ervaring willen”, meldde de HTC-woordvoerder tegenover Pocket-lint.

Hier zou HTC hier dan ook weinig voor hoeven te doen: enkel een update uitbrengen naar de laatste Android-versie zonder de Sense-interface. De HTC One met stock Android gaat daarnaast voor dezelfde prijs over de toonbank als een reguliere HTC One, wat een stock Android-update voor oudere toestellen een nette zet zou maken.

De HTC One met stock Android werd donderdag officieel aangekondigd is en voor 599 dollar te krijgen in de Google Play Store. De Google-editie van de One komt alleen met 32GB aan opslagruimte beschikbaar en draait op Android 4.2.2. Latere updates voor dit toestel komen bovendien van Google zelf, net als bij de Nexus-lijn. Hij is voorlopig echter alleen in de Verenigde Staten te koop.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu