LG G4 vanaf 30 mei verkrijgbaar, maar nu al te reserveren
Gijs Ettes

LG heeft bekendgemaakt dat de LG G4 vanaf 30 mei in Nederland verkrijgbaar is. Het langverwachte topmodel is nu te reserveren, zodat je zeker weet dat je ‘m als eerste in huis hebt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG G4 Nederland: dit zijn de beste deals

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een LG G4 met abonnement. Het toestel krijg je al gratis in combinatie met een abonnement van 35 euro per maand, waarbij je een bel- en databundel krijgt van respectievelijk 1500 minuten en 1500MB. Bovendien krijg je bij elke pre-order een gratis micro-sd-kaartje (64GB) ter waarde van 49,95 euro.

Meer over de LG G4

Onlangs namen we het nieuwe vlaggenschip van LG al uitgebreid onder de loep in onze LG G4 review. De smartphone  biedt vooral meer van hetzelfde en is hier en daar vernieuwd, maar echt innoverend is hij  niet. Wel uniek is het lederen achterkantje, dat de G4 50 euro duurder maakt  en het toestel een meer premium uitstraling geeft.

lg g4 nederland

Andere zaken die de LG G4 het overwegen waard maken, zijn het uitstekende 5,5 inch-scherm (met een hoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels), de 16 megapixel-camera die in alle omstandigheden prima presteert en de lange accuduur. Bovendien is de accu verwisselbaar, wat handig is als deze na verloop van tijd aan vervanging toe is.

Het laatste nieuws over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.