Tip: lederen LG G4 tijdelijk goedkoper verkrijgbaar

De LG G4 met lederen achterkant (zwart, rood of bruin) is tijdelijk een stuk goedkoper verkrijgbaar. Webshop iBood verkoopt het vlaggenschip van LG voor 450 euro, al komen daar nog wel 4,95 euro verzendkosten bij.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG G4 goedkoper (tijdelijke actie)

De besparing bedraagt niettemin bijna 100 euro. Bij de goedkoopste aanbieder van een losse LG G4 (GSMWeb) betaal je momenteel 497 euro voor de versie met een plastic achterkantje en 573 euro voor het model met een lederen achterkantje. De lederen LG G4 is goedkoper verkrijgbaar  via andere aanbieders als Belsimpel en Redcoon, maar nergens komt de prijs in de buurt van die van iBood. Wees er echter wel snel bij, want de aanbieding loopt nog tot middernacht (of wanneer de toestellen zijn  uitverkocht).

Bekijk de LG G4 aanbieding op iBood.

Dit moet je weten over de LG G4

De LG G4 is LG’s nieuwe vlaggenschip voor 2015. Het toestel beschikt wederom over een 5,5 inch-scherm en een 2K-resolutie, al is de beeldkwaliteit verbeterd. Er is 3GB aan werkgeheugen aan boord en 32GB aan opslagruimte voor je favoriete apps en media. De opslag is desgewenst uit te breiden met een micro-sd-kaartje tot maximaal 128GB. Verder zijn de camera`s van het toestel flink aangepakt en deze presteren dankzij de betere sensor en het diafragma van f/1.8 in elke situatie optimaal.

lg g4 goedkoper

De LG-smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 808-chip met een hexacore-processor.  Die zorgt ervoor dat je probleemloos de laatste apps en games kunt draaien. Verder kun je moeiteloos 2K-video’s bekijken, die goed tot hun recht komen op het grote en scherpe display. Prettig is dat de 3000 mAh-accu van het toestel verwisselbaar is en ondersteuning heeft voor Quick Charge, zodat je hem in een uurtje volledig kunt opladen. Hieronder vind je de beste LG G4 aanbiedingen in combinatie met een abonnement.

LG G4
8,0
Welke LG G4 wil je?
Wij hebben momenteel geen LG G4 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.