Mede-oprichter Apple haalt zijn Galaxy Nexus op bij Google

Redactie
19 november 2011, 17:28
1 min leestijd
Mede-oprichter Apple haalt zijn Galaxy Nexus op bij Google
Mede-oprichter Apple haalt zijn Galaxy Nexus op bij Google

Steve Wozniak, de mede-oprichter van Apple, heeft een bezoekje gebracht aan het hoofdkantoor van Google om daar een Samsung Galaxy Nexus en een Ice Cream Sandwich t-shirt op te halen. Of dat de voornaamste reden van het bezoek van Wozniak was is niet bekend, maar het is wel opvallend om de Apple-oprichter bij de ‘Googleplex’ te zien. Wozniak nam uitgebreid de tijd om foto’s te nemen met Google-medewerkers voor Google Building 44, daar waar de bekende Android-standbeelden staan.

Dat Wozniak een Samsung Galaxy Nexus persoonlijk gaat ophalen bij Google heeft er wellicht mee te maken dat het toestel nog niet officeel in de Verenigde Staten te koop is. 17 november was het toestel pas voor het eerst te krijgen in het Verenigd Koninkrijk en de enige manier om er in de Verenigde Staten aan te komen is om de telefoon te importeren. Wozniak had hier wellicht geen zin in en besloot daarom wellicht om maar naar Google zelf toe te gaan.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel Steve Wozniak vooral bekend is geworden als mede-oprichter van Apple is hij een grote fan van technologie in het algemeen. Hij speelt graag met nieuwe gadgets en is een voorstander van hackers. Zo jailbreakt hij zijn iPhones terwijl dit officieel niet wordt toegestaan door Apple. Ook staat Wozniak als een nieuwe iPhone of andere gadget uitkomt in de rij (meestal met segway) om deze als een van de eersten in zijn bezit te krijgen.

Steve Wozniak en enkele Googlers

Bron: Google+

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu