‘Moto G persfoto lekt, toont interessante midrange-smartphone’ – update

Redactie
8 november 2013, 10:29
2 min leestijd
‘Moto G persfoto lekt, toont interessante midrange-smartphone’ – update
Motorola-MOto-G

Nadat eerder bekend werd dat Motorola de Moto G onthulling op 13 november gaat houden, is nu ook de eerste Moto G persfoto uitgelekt. De Moto G is een interessant midrange-toestel en door een recent lek van meesterlekker Evleaks weten we nu ook het uiterlijk van het toestel.

Op de gelekte Moto G persfoto is te zien dat het toestel veel weg heeft van de Moto X, die tevens gekleurde achterkantjes heeft. Ook lijkt het erop dat de Moto G op eenzelfde versie van stock Android draait, vermoedelijk Android 4.3 (Jelly Bean). Sommige media melden tevens dat het om de Moto X draait. Dat kan echter niemand verifiëren, zoals normaal is bij dergelijke lekken.

Lees verder na de advertentie.

Update: de persfoto betreft de Motorola Moto X en niet de Moto G. Het toestel verschijnt op het Amerikaanse Verizon-netwerk.

Moto G naar Europa?

Hoewel het gezien de geschiedenis van Motorola-toestellen – vele smartphones worden exclusief in de Verenigde Staten gelanceerd – onzeker is of de Moto G ook naar Nederland komt, zijn we bij AndroidPlanet toch zeer geïnteresseerd in het toestel. Met name omdat Google sinds 2011 eigenaar is van Motorola, en daar hele toffe dingen aan het doen is. Zo is de Moto X bijvoorbeeld een heel gaaf toestel, en helaas officieel enkel in Amerika te koop.

Moto G specs

Het toestel is naar verluidt voorzien van een 4,5 inch-scherm (1280 x 720 pixels) met Gorilla Glass, een 1,2GHz-quadcore-processor en 8GB opslaggeheugen. Daarnaast is de Moto G uitgerust met een 5-megapixelcamera die video`s schiet in 720p en aan de voorzijde bevindt zich een frontcamera met 1,3 megapixel.

Verder beschikt de telefoon over bluetooth 4.0 en draait hij op Android 4.3 (Jelly Bean). Van hoeveel werkgeheugen de Moto G is voorzien, is onbekend. Afgaande op vergelijkbare toestellen van Motorola, gokken we op 1GB.

Lees meer over de Moto G

Via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu