‘Motorola Moto G2 verschijnt op 10 september voor 250 euro’

Motorola Moto G2De Motorola Moto G2, de opvolger van de populaire budgetsmartphone die eind vorig jaar werd uitgebracht, verschijnt op 10 september voor een adviesprijs van 250 euro. Dat meldt GSMArena op basis van een tip van een goed ingevoerde retailer. Het nieuwe Motorola-toestel krijgt naar verluidt een groter 5 inch-scherm met een 720p-resolutie, maar de overige specificaties zouden weinig afwijken ten opzichte van zijn voorganger. Zo zou er wederom een 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400) en 1GB aan werkgeheugen aan boord zijn.

De camera’s van de Motorola Moto G2 krijgen waarschijnlijk wel een kleine update. Zo zou er een 8 megapixel-camera aan de achterkant te vinden zijn en een 2 megapixel-frontcamera voor het voeren van videogesprekken en het schieten van selfies. Het opslaggeheugen bedraagt waarschijnlijk 8GB. Het is onduidelijk of dit – net als bij de 4G-versie van de Moto G – uitbreidbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Motorola Moto G2 is naar verwachting dus iets duurder dan zijn voorganger, terwijl hij geen enorme  upgrade is ten opzichte van de Moto G. Dat toestel presteert immers ook prima, ondanks het iets kleinere 4,5 inch-scherm.

Moto G aanbiedingen

Een Moto G kopen kan al voor circa  170 euro  en bij een tweejarig abonnement krijg je ‘m vrijwel altijd gratis. Ook is er een 4G-versie van de Moto G, geschikt voor de snelle mobiele netwerken van providers. Die versie, die maar een paar tientjes meer kost, biedt ook  ruimte voor een geheugenkaart.

Lees  meer over Motorola

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.