De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Onbreekbare’ Motorola Moto X Force lanceert in Nederland

Gijs Ettes
8 januari 2016, 15:02
1 min leestijd
‘Onbreekbare’ Motorola Moto X Force lanceert in Nederland

Motorola heeft de Moto X Force officieel gelanceerd in Nederland. Het toestel kost 699 euro en heeft als meest onderscheidende feature een vrijwel onbreekbaar scherm.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto X Force officieel

De Moto X Force is voorzien van zogeheten ShatterShield-technologie, wat inhoudt dat extra lagen aan het scherm zijn toegevoegd om het beter te beschermen tegen krassen, breken en versplinteren. Bovendien is de laatste beschermlaag een buigbaar amoled-display dat door zijn flexibiliteit schokken kan opvangen. Het aluminium frame houdt de componenten bijeen en zorgt dat het toestel vallen van schouderhoogte met gemak overleeft.

https://www.youtube.com/watch?v=JJWmBFV2GHM

Met de interne hardware van de Moto X Force zit het ook snor. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 810-chip  en beschikt over  3GB aan RAM en 32GB opslag (uitbreidbaar). Het scherm meet 5,4 inch en heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Aan de achterkant is een 21 megapixel-camera te vinden met optische beeldstabilisatie en een ledflitser. Aan de voorkant is een 5 megapixel-camera voor selfies en videogesprekken aanwezig.

De accu van het nieuwe Motorola-toestel heeft een capaciteit van 3760 mAh en kan snel en draadloos worden opgeladen. Uit de doos draait de Moto X Force op een nagenoeg kale versie van Android Marshmallow. Tot slot is er ondersteuning voor 4G+, bluetooth 4.1 en wifi 802.11a/b/g/n/ac aan boord.

De Moto X Force is onder meer bij GSMWijzer, Studentmobiel en Belsimpel op voorraad.

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X Force
Motorola Moto X Force

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu