De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Onze Netflix-tips van november: Dogs, The Sinner en She-Ra

Erwin Vogelaar
29 november 2018, 20:22
3 min leestijd
Onze Netflix-tips van november: Dogs, The Sinner en She-Ra

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van november 2018.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips november 2018

Heb je geen idee wat je moet kiezen op Netflix? We hebben weer vijf tips voor je op een rij gezet, met deze maand een rijke variatie. Onder andere een prachtige documentaireserie over honden, een nieuwe film van de Coen-broers en een animatieserie voor kinderen.

1. Dogs

We verdienen honden niet. De beste vriend van de mens vermaakt ons, zorgt voor ons en houdt ons veilig. Deze documentaireserie legt de focus op deze bijzondere dieren. Zoals de hond die een meisje helpt als ze een epileptische aanval krijgt, de hond die vanuit Syrië naar Berlijn moet zien te komen om herenigd te worden met zijn baasje, en het opvangcentrum voor straathonden in Costa Rica.

Vind Dogs op Netflix

2. Cam

Een webcammeisje is goed op weg. Ze heeft trouwe fans en stijgt in de ranklijst, waardoor er steeds meer mensen komen kijken. Totdat er een bizar probleem ontstaat. Iemand anders heeft haar account overgenomen, waardoor haar hele identiteit dreigt te verdwijnen. Wat kan ze doen?

Vind Cam op Netflix

3. The Ballad of Buster Scruggs

Heb je na de game Red Dead Redemption 2 trek gekregen in meer western-entertainment? Dan moet je bij The Ballad of Buster Scruggs zijn. De Coen-broers hebben een reeks korte verhalen bedacht vol waanzinnige personages. Zoals een man die gravend op zoek gaat naar goud, een dief die een hele kleine bank probeert te overvallen en een entertainer die de aandacht van de mensen verliest. Stuk voor stuk waanzinnig gefilmd en geacteerd.

Vind The Ballad of Buster Scruggs op Netflix

4. The Sinner (seizoen 2)

Eigenlijk had The Sinner geen tweede seizoen nodig, maar we zijn toch blij dat deze er is. De detective van het eerste seizoen is namelijk terug voor een tweede zaak. Een jongen lijkt zijn twee ouders te hebben vermoord, maar wat is er echt gebeurd en welke geheimen zijn er te vinden in dit kleine stadje? Met dit seizoen geen Jessica Biel, maar wel Carrie Coon (The Leftovers).

Vind The Sinner op Netflix

5. She-Ra and the Princesses of Power (seizoen 1)

Het was tijd voor een reboot van de oude tekenfilmserie She-Ra. In de serie wil de Horde de wereld overnemen, terwijl verschillende koninkrijken tegenstand bieden. Een Horde-strijder ontdekt een magische zwaard en kan veranderen in krijger She-Ra. Als ze ontdekt hoe slecht de Horde is, strijd ze samen met haar vrienden tegen het kwaad. Het is een bijzonder leuke, moderne versie van de serie waarin prinsessen krijgers zijn om bang van te worden.

Vind She-Ra op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu