De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nexus 4-bezitters klagen over gezoem bij luidspreker

Redactie
24 november 2012, 14:40
1 min leestijd
Nexus 4-bezitters klagen over gezoem bij luidspreker

Van de kleine groep gelukkigen die al een Nexus 4 hebben weten te bemachtigen, klaagt een gedeelte over een vreemd gezoem (ook wel een buzz genoemd) dat heel zachtjes bij de luidspreker van de oortelefoon te horen is. Het precieze probleem is op dit moment nog niet bekend, maar het lijkt erop dat er meer dan een software-update nodig is om het gezoem te verhelpen. Hoewel velen het gezoem niet echt als een groot probleem zien, melden anderen dat ze verstoorde geluiden horen tijdens het bellen – met name wanneer het volume helemaal omhoog geschroefd wordt. Google is inmiddels op de hoogte van het probleem.

Het is moeilijk te zeggen of het gezoem ook andere complicaties met zich meebrengt, zoals het leegslurpen van de batterij of het beschadigen van de oortelefoon. Sommigen denken dat het gezoem een hardware-fout is en dat het iets te maken heeft met de antenne. Dat is goed mogelijk, want het gezoem lijkt op het connectiegeluid dat een antenne kan produceren.

Lees verder na de advertentie.

Bij mijn Nexus 4 heb ik ook dit probleem geconstateerd. Het was mij echter tot het nieuws niet opgevallen en het gezoem is enkel te horen in een hele stille kamer als je de oortelefoon tegen je oor drukt. De vervormde geluiden tijdens het bellen heb ik niet ervaren.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu